Zdravím, volám sa Peter mám 20 rokov moja priateľka má 19, sme spolu pol roka .
Moja otázka znie neviem čo sa v poslednom čase so mnou deje pretože som typ chalana ktorý je dosť citlivý ked pozerá film vyroní slzu atď. len posledný týžden ako keby bol zo mňa kameň , pozerám film smutný nič , bol som na pohrebe nič , viem že ľúbim priateľku a zrazu nič , neviem si to absolútne vysvetliť pretože som nikdy nič takéto necítil takú bezcitnosť akú prežívam teraz , bavil som sa o tom aj s priateľkou dúfal som že to nejako pochopí a viem že jej rozhodnutie nebyť so mnou pretože som si nebol istý či ju ľúbim a ona povedala že nevie byť s čovekom čo niesi istý , pritom predtýmto týždnom som si bo labsoltne 100% istý že ju fakt ľubim a zažíval som pocity pri nej ako nikdy som pri nikom nezažíval , pritom máme úplne super vzťah a neviem si to bez nej predstaviť , ani sme sa nehádali ani nič vážne , neviem si vysvetliť ako sa mohol zo mňa stať z jedného dňa na druhý kameň.
Ďakujem za odpoveď.
Neviem čo sa so mnou deje !
Práveže neberiem nič, vravel som si že nebudem jej to hovoriť len proste ma to dostalo tá situcáia a ešte aj keď cítila že niečo nieje v poriadku tak som jej to proste povedal :/
A nejake lieky si nezacal brat? Ak nie, mozno vyprsali hormony, sice z rozumu priatelku lubis, ale necitis to tak....daj tomu cas...nemal s jej radsej zatial nic hovorit az ked sa to nezmeni o nejaku dobu....ale skor mi to pride akoby si fakt bral nejake lieky alebo doplnky stravy, ktore mozu mat rozne dalsie neziaduce ucinky...