Dobrý deň, potrebujem radu.
Skoro každý deň (aj dnes), mávam vnútorný nepokoj, strach a nervozitu bez príčiny. Stále mykám nohami, chodím nepokojne, niekedy sa až trasiem, akoby mi niečo chýbalo. Hlavu mám stále v myšilenkach. V tomto období nie je nič čo by ma stresovalo, neviem čo sa so mnou deje. Mávam to stále, jednoducho ma to prepadne, nech robím čokoľvek, nech som kdekoľvek.
Síce som veľmi plachý introvertný človek. Sú v živote veci, ktoré som chcela dosiahnuť a je mi ľúto, že to čo som chcela dosiahnuť, už nie je na dosah a stále na to myslím a niekedy si aj poplačem. Ale takéto pocity mávam aj keď na nič stresujúce a smutné nemyslím.
Už mi to aj lezie na nervy, byť takto stále nepokojná. Ľudia okolo mňa si to už všimli. Stále sa spolužiačky pýtajú, prečo stále mykám nohami (mykám dosť silno), že čo mi je. Tá nervozita je dosť silná, niekedy to nemôžem vydržať a musím sa zavrieť do izby a vyplakať. K psychiatrovi chodím, mám diagnostikovanú panickú poruchu. O tomto som mu nepovedala, pretože to nepokladám za až tak dôležité. Lieky beriem a nepomáhajú mi.
Je to strašné. Už neviem čo robiť...
Strach, vnútorný nepokoj bez príčiny
Tento clanok moze pomoct vysvetlit... co nas to strasi vo vlastnom vnutry...su to potlacene, nenaplnene tuzby...