v kratkosti napisem o co ide.som milenka jedneho muza,ktory sa stretava sem tam so mnou na sex.nepiseme si moc,ale ked viem,ze mam volno,tak mu napisem na fb ze keby nieco,tsk som free.na to neodpisal co by som brala ok,ale na novy rok aby neodpisal na sms,tak to si mam co o nom mysliet?to mam brat daj mi uz pokoj?ved je to normalne nie?sms si urcite precital,tak ozaj nechapem preco ma az takto ignoruje.prosim o vysvetlenie dakujem
to som zvedava,ako by ste tomu chapali vy :-(
Tiež nevidím dôvod, prečo by ti mal odpísať na nejaké novoročné prianie. Má ťa len ako hračku do postele. Nie si jeho kamarátka, či rodinná známa.
takže verím a dúfam že som ti otvorila oči... a ty si dáš ako novoročné predsavzatie
"netrtkať so ženatými" !!!
ked po svete behá vela nezadaných chlapov....
...čo by si ty robila?! resp. čo budeš robiť TY ! ked tvoj muz bude behať za kurvami?!
UPOZORNENIE: text obsahuje vulgarizmy, preto nie je vhodný pre citlivejšie pohahy, za pochopenie ďakujem...
************************************************************************************
čo čakáš od neho...? vieš.. a pokial to nevieš tak ti to objasním..!
ženatí chlapi beru ženy s ktorými spávaju mimo manzelstva len za KURVY!!! obyčajná špinavá šlapka! rohožka...
to znamená:
ked sa mu postaví kokot a ženu nemá po ruke- zavolá tebe
lebo sa potrebuje vytriasť... chápeš?
takže tie svoje sentimenty že čakáš na to že ti poblahoželá k narodeninám, meninám, či ti zazela stastny novy rok si možeš strčiť len do tej svojej piči...
Daj mu pokoj ty špina. Zvádzaš zadaného muža ty stoka, smradľavá handra má väčšiu hodnotu ako ty.
Na tvojom mieste by som vobec nezistovala, preco neodpisal na prianie do noveho roka. Ked neodpisal, tak by som si skor uvedomila, aka hlupa som, ze od neho mam akekolvek ocakavania.
Ty prosíš nás o vysvetlenie? Ved ho poznáš ty my nie tak sa ho opýtaj priamo neho nie? My to odkiaľ máme vedieť?