to som zvedava,ako by ste tomu chapali vy :-(

Príspevok v téme: to som zvedava,ako by ste tomu chapali vy :-(
diziana

v kratkosti napisem o co ide.som milenka jedneho muza,ktory sa stretava sem tam so mnou na sex.nepiseme si moc,ale ked viem,ze mam volno,tak mu napisem na fb ze keby nieco,tsk som free.na to neodpisal co by som brala ok,ale na novy rok aby neodpisal na sms,tak to si mam co o nom mysliet?to mam brat daj mi uz pokoj?ved je to normalne nie?sms si urcite precital,tak ozaj nechapem preco ma az takto ignoruje.prosim o vysvetlenie dakujem

Filip TT

Pre ženu intímny styk vždy znamená, že toho milenca považuje za "svojho". Fixuje sa na neho podvedome, je úplne jedno, či to vedome chce alebo nechce.

U muža je to inak, pre neho to môže naozaj byť len o sexe. Videl som tu už niekoľko príspevkov ktoré písali sklamané "kamarátky s výhodami". Niektoré boli pekne srdcervúce a apelovali na iné aby to nikdy nerobili. Pretože až keď si ten ich milenec našiel ženu, ktorú považoval za svoju, pochopili v jednej chvíly, čo vlastne pre neho znamenali....a to poznanie je oveľa horšie ako obyčajný rozchod.

Buď rada že sa odmlčal - je to pre teba to najlepšie. Je to oveľa lepšie ako keby ti vysvetľoval ako to medzi vami vlastne bolo...

Prežiješ teraz ťažké týždne, možno mesiace, ale nakoniec aj ty pochopíš, že nijak inak sa to skončiť nemohlo a budeš rada, že sa to neťahalo dlhšie....

buba103

nechápem prečo by ti mal želať do nového roku.si preňho šľapka nie kamarátka . si myslíš že teraz všetci chlapi čo sa prespali s dakou jej blahoprajú? to si kde videla?? jedine predsavzatie si dal asi on že to konečne skončí a tak sa zatiaľ drží a načo ti to oznamovať keď si bola len na "šupnut si a dovi" . Možno sa ozve keď ho predsavzatie prejde

Galadriel

Žienka uvedom si je to síce bol to možno nezáväzný sex medzi vami ale si sa trošku naňho nadviazala a zvykla si si nato a začať si s niekým kto má ženu či iba priateľku je trošku choré si uvedom, že ten chlap má nejaký problém a stebou si ho ventiluje i ked nemáš žiadnu súdnosť sa trošku uvedom ako ti písali je veľa slobodných mužov to ti fakt robí dobre niekomu ničiť vzťah ? To si až taká bezcitná ? Zamysli si ľudská osoba a hádam nie až taká radšej si nájdi dakoho normálneho alebo aj ked je zadaný tak si roztvor nohy ked už nebude mať nikoho

diziana

podla mna si dal predsavzatie ze s tym skoncuje.vidim ho sem tam online na fb,takze stale mohol popriat.no nic,asi je uz koniec :-(.ma ma rad,napisal mi to ale to je tak vsetko.asi to je skor pomenovane ako kamarat s vyhodami,ale aj tak ho nechapem.ved co je debil a nevie mi narovinu napisat ze je koniec?srat ho aj ked ho vnutri lubim :-(.

sportovkyna

no aj ja teraz citam, ako ju rozcupovali, no, tak ostatni su prisnejsi
inak niektori ludia sa mi zda ze neodpisuju vobec!

sportovkyna

aj mne az teraz jeden kamarat odpisal, moze byt milion dovodov, zatial sa nic nestalo, tak klud. ten moj kamarat ze bol u kamarata, tak mozno mal vybity mobil, alebo ho nemal, no cokolvek.

cha

Hovorí sa tomu ,,kamaráti s výhodami" no v tvojom prípade to kamarát očividne nebol...zato že s tebou drichme znamená že ti má odpisovať na sms, the fuck :D? očividne si preňho...alebo lepšie povedané si bola preňho dobrou sexuálnou partnerkou...alebo ani nie... očividne si neuvedomuješ fakt ,že si neni jediná ktorá s ním hopsá pod perinkou :DD pekný večer prajem...

ANGEL-DEMON

112017 :-D :-D to je tak ked sa naštvem som zlá....
musim sa občas vyburiť a tato tema nejakej "ľahkej" mi prišla vhod...
tak som preto aj to upozornenie napisala :-D aby neboli šoky :-D