uz mam toho dost, lezie mi na nervy ako zeny roky toleruju muzom ich nechutnosti. Ako ticho trpia a nedokazu sa na nich osopit aby drzali huby. Toleruju im vsetko, tie slizke uchylne reci na ich osobu, dotyky, dvojzmyselne poznamky a sexualne narazky. To ako na svete vladne sexismus najma vo vyspelych krajinach. Ako teraz ospevovany donald trump. Stary uchylak a vyhral volby. Kolko takych uchylakov sa medzi nami pohybuje v praci kde pracujete zienky, v susedstve a v inych sferach nasho zivota. A vy to zienky tolerujete?!
To ako sa nam snazia media a mocny tohto sveta vtlacat do hlav lebo nas maju za naivne sproste hlupane.. ze je dolezite mat velke kozy preto silikony su super, velke pery preto si ich nechajte napichat,k velke mihalnice su cool preto si kupujte taku riasenku ktoru pouziva kate moss, taky melir je cool preto bezte rychlo ku kadernicke, take saty su cool preto ich musite mat a rychlo v eshope objednat, taka obuv je cool preto bezte do deichmanu, taka kozmetika je cool preto lebo tu som clovekom tak tu nakupujem...poznate o co ide.
Vsade same prikazy a "rady" ako byt sexi pre muzov. Vsetko riadia muzi aj to ako sa obliekat, licit, co jest a nejest, co cvicit. To vsetko kvoli muzom len aby ste boli pre NICH krasne a sexi.
Nechavame si vtlacat vlastne od muzov co mame a nemame robit. Ako zit. NIelenze im tolerujeme ich sexisticke reci ale aj to aky zivot mame zit aby nas sprostaci neopustili. Stale to tak bolo, nielenze v stredoveku nam kecali a riadili nas zivot a boli sme pre ne sluzky poslusne ale aj dnes, v 21 storoci je tomu tak. Stale nenapadne riadia nas zivot a tak nenapadne ze ani same o tom nevieme ze su to oni ktori nam nas zivot riadia. Aka farba vlasov je trendy, obuv, kabat, licenie, prsia, spodne pradlo, ci podprsenka s kosticami ci bez nich. Vsetko je to v ich rukach a my poslusne skaceme ako chcu oni aby sme boli. Ale dokedy im to budeme tolerovat? Navzdy?!
Ten ich sexismus na kazdom kroku, len povedzte kolke z vas maju v praci kolegov ktori nemaju nechutne slizke reci na ich postavu? Nevedu v ich pritomnosti narazky na sex?
Kolke z vas nemaju kamaratov ktori robia to iste?
Ale nie, mi ticho mlcime ako sprostane! Este aj to ze mame nizsie platy ako maju muzi. To ake maju narazky na nase soferovanie, To ake maju narazky na nase nalady.
Niesme my otrokyne zivota? Cely zivot trpime. Uz len tym ze nam bolo nadelene trpiet kazdy mesiac mensesom, tie bolesti a trampoty ktore musime v tychto dnoch trpiet, potom tie ktore sa rozhodnu mat decka ako musia trpiet devat mesiacov tehotenske problemy a trapenia, bolesti, nevolnosti, vykyvy nalad, zmeny chuti a kopu inych zdrav. problemov, nehovorim o tych zenach ktore potratia aj niekolko krat, potom porod samotny aky je trpitelsky, tie bolesti kym to decko vylezie von, potom trampoty po porode, sestonedelie, problemy s kojenim, tie co rodili s nastrihnutou hradzo alebo aj po cisarskom reze ake bolesti musia vytrpiet po zasivani, bolestive a zapalene bradavky ked decko nemoze pit alebo nechce, prebdene noci, a nakonie prechod ktorym zena zakoncuje svoj menstruacny cylklus, tie navaly tepla, nepravidelny cyklus, zavraty, bolesti hlavy a ine. Cely zivot trpime a to este musime plnit sexualne chute svojich muzov a frajerov. Pri prvom sexe je to natrhnutie panenskej blany kde tiez trpime bolestou mnohe. Ich nechutnosti ako anal, oral... Cely zivot sme ich sluzkami. Mnohe skacame tak ako oni chcu. A preco? No odpovedzte si mnohe preco... Lebo sa bojite, bojite sa ze vas ten sprostak opusti, ze nebudete pre neho dost dobre a on somar si najde inu kravu, ze zostanete same a nikto vas viac lubit nebude.... booooze ake ubohe je to od vas, vsetko tym chlapom tolerovat a nechat so sebou zametat ako s handrou a skakat ako on piska.
Vyspite sa s nim aj ked nehcete ale on na vas tlaci, robite mu v posteli vsetko co chce chudacisko, aj ten hnusny oral a anal a potom mate vytoky, zapaly, trhliny.... Este aj pocas tehotenstva sa nim nechate vytrkavat lebo on robi natlak a je neodbitny.
Kedy sa zienky konecne prefackane a postavite sa na odpor voci tym tyranom ktori vas nenapadne ovladaju cely zivot. Kedy zacneme zit slobodne ako LUDSKE BYTOSTI nie ako otrokyne v rukach muzov?! Kedy?!
Koniec sexizmus zo strany muzov?
Peterfk.... poznala som takeho čo chcel ženu do 3... :-D
a vieščo? bol to impotent 36 riočny ktoremu sa nevedel ani postaviť a ked sa mu to ledva podarilo tak to malo asi 10cm...
akože bolo mi s tymc chlapom dobre takze som to dako neriesila, ale zacal si na man narokovat, uz po prvom hmmmm sexe? :-D ak sa to da nazvať sexom.... s kym si vypisujem , komu čo lajkujem na fb...
okrem toho že by chcel trojku a ešte mi aj poslal fotku kamošky, ktorá ma deti je vydata a že je BI a chcela by skusiť... no skoro mi oči vypadli, ešteže poslal foto bez tváre... a len dufam ze jej nehovoril o mne a neukazal moju tvár... lebo s nim nechcem mat nič spoločne..
ta ženska tušim 35r. postava ako vorvaň, rozkysnute brucho, ovisnute cecky asi 4rky... no mala som dosť! vraj by sla s nami do 3... ked on nevie ani jednu zenu uspokojit ked sa mu nepostaví,..ako chce dve...?
Uz davno som si to vsimol, ake su tie zeny kravy. Si hovorim, snad 10x za mesiac, ze ci jej lepsie nieje ostat sama, nez za sebou vodit takeho debila. A fakt ze, ani nie o par mesiacov, uz je bez neho a zo zlomenym srdcom.
A potom tie co si s nimi narobia deti. Ja tie deticky lutujem. Ani 10 rokov neprejde, a uz budu mat zlomene srdiecka, ze sa rozvadzaju.
Ja by som fakt ze radsej ostal sam, lenze oni sa nevedia vzdat svojho romantickeho sna, aby sa mohli pobavit s kolegynami a priatelakami, ze maju frajera/manzela, a ze budu mat deti, ako si to vzdy vysnivali. Ale podla mna lepsie je ostat sama, nez sa stat naivnou husou. Ale tak uz v 25tke 30tke maju pocit, ze im uchadza zivot, tak beru hocikoho. Lebo to maju v romantickych predstavach tak, ze 25 rocna mlada musi mat deti, a rodinny zivot.
A nechapem ako mozu robit ORAL a uz vobec ze ANAL, fuj... ja tomu nechapem, ved grcam len pri pomysleni na to. A co tie deti... otecko mi robil anal... fuj. Grc.... ved to dieta tym bude poznacene, otecko nesmie mat anal. Je to cele chore. Zeny, mali by ste sa spamatat, a nechavat tych debilov samych, nech si chodia za k. Radsej ostante same, lepsie podla mna najst si pravu lasku v 40tke, aj si pockat, a potom sa vykaslat aj na deti, nez si narobit deti s idiotom a 90% ludi sa aj tak rozvedie, a poznaci to tie deti.
A este viem co ma zacalo vytacat... coraz viac vidim, ze zena akoze hlada zenu, alebo tak, ze do trojky... ale vzdy je to len sexualna predstava toho muza, a on ju na to namota. Fuj... nieco zvratene toto. Nechapem, ako sa mozu dat... ovladat. Kaslal by som na muzov, kym nebudu stat za nieco, nedajte im nic. Zrieknite sa svojich romantickych snov o rodine a detoch, ako to pozerate vo filmoch, a neberte idiota, ani za nic na svete, takeho odkopnut prec, co chce sex. Fuj.
Uz davno som si to vsimol, ake su tie zeny kravy. Si hovorim, snad 10x za mesiac, ze ci jej lepsie nieje ostat sama, nez za sebou vodit takeho debila. A fakt ze, ani nie o par mesiacov, uz je bez neho a zo zlomenym srdcom.
A potom tie co si s nimi narobia deti. Ja tie deticky lutujem. Ani 10 rokov neprejde, a uz budu mat zlomene srdiecka, ze sa rozvadzaju.
Ja by som fakt ze radsej ostal sam, lenze oni sa nevedia vzdat svojho romantickeho sna, aby sa mohli pobavit s kolegynami a priatelakami, ze maju frajera/manzela, a ze budu mat deti, ako si to vzdy vysnivali. Ale podla mna lepsie je ostat sama, nez sa stat naivnou husou. Ale tak uz v 25tke 30tke maju pocit, ze im uchadza zivot, tak beru hocikoho. Lebo to maju v romantickych predstavach tak, ze 25 rocna mlada musi mat deti, a rodinny zivot.
A nechapem ako mozu robit ORAL a uz vobec ze ANAL, fuj... ja tomu nechapem, ved grcam len pri pomysleni na to. A co tie deti... otecko mi robil anal... fuj. Grc.... ved to dieta tym bude poznacene, otecko nesmie mat anal. Je to cele chore. Zeny, mali by ste sa spamatat, a nechavat tych debilov samych, nech si chodia za k. Radsej ostante same, lepsie podla mna najst si pravu lasku v 40tke, aj si pockat, a potom sa vykaslat aj na deti, nez si narobit deti s idiotom a 90% ludi sa aj tak rozvedie, a poznaci to tie deti.
A este viem co ma zacalo vytacat... coraz viac vidim, ze zena akoze hlada zenu, alebo tak, ze do trojky... ale vzdy je to len sexualna predstava toho muza, a on ju na to namota. Fuj... nieco zvratene toto. Nechapem, ako sa mozu dat... ovladat. Kaslal by som na muzov, kym nebudu stat za nieco, nedajte im nic. Zrieknite sa svojich romantickych snov o rodine a detoch, ako to pozerate vo filmoch, a neberte idiota, ani za nic na svete, takeho odkopnut prec, co chce sex. Fuj.
Zebyfeministka - zabudla si este na tie kravy, co si davaju HAK, aby muzici mohli mat sex bez gumy, a dokalicia si cely hormonalny system a menstruaciu maju 3x horsiu, depky, a akne, ktore musia potom tou drahou kozmetikou zakryvat.
Lubko, neber moje žarty osobne, to nie je o tom. Ich cieľom je len vyvolať pozitívnu emóciu v človeku, tam neide až tak o obsah.
Kozmetickym firmam nejde ani o muzov, ani o zeny.Kozmetickym firmam ide o to, aby predali kozmeticke pripravky.A to im ide najlepsie, ked nejakej tupani nahovoria, ze ich sampon vyhladzuje vrasky a omladzuje a maju zaruku, ze sa najde kopa zien, podobných tebe, ktore to bez vahania kupia.
Nebojuješ tu v tejto téme tak trochu sama so sebou? Dá sa aj to, ale je to nezmysel.
...to ako moja známa... ona makala v robote, musím povedat ze velmi pekná zena, štíhla, pekná tvár , zabudla som vek 32-35 može mať..
tak jej zákonitý kym ona v práci trtkal osadníčku v jej byte , v jej posteli...!