Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problemy s kostami + dalsie priznaky

Príspevok v téme: Problemy s kostami + dalsie priznaky
liliana321

Najradsej by som moje problemy opisala velmi strucne ale v tom nie som najlepsia a chcem aby ste ma co najlepsie pochopili takze moje symptomy opisem chronologicky. Bude to dlhsie ale naozaj neviem ako inak nato. Velmi prosim o trpezlivost pri citani a pochopenie pri vylievani mojich pocitov.
Uz zopar rokov mi pri pohybe pukalo v clenkoch comu som neprikladala nejaky extra vyznam kedze som bola nato zvyknuta avsak moje obavy sa zacali pred asi 4 mesiacmi ked som postrehla ze sa praskanie zintezivnilo a nemohla som ani rano zist po schodoch bez toho aby kazdy vedel ze som uz hore.
Praskanie sa rozsirilo aj do kolennych a inych klbov. Asi v oktobri ma niekolko noci po sebe intenzivne boleli clenky a citila som svalovu slabost, co ma dost vystrasilo a tak som sla k doktorke. Ta ma poslala k neurologicke a ona na MRI, na ktoru este stale cakam, kedze som prvy termin nezvladla koli klaustrofobii.Krvne testy som mala v norme.Aj ta slabost prestala. Ale idem opisat co sa dialo medzitym. Zacala som mat svalove zasklby resp. pocit akoby mi cez svaly obcas prudila elektrina, take jemne brnenie. Najprv v nohach a potom uz vsade. Pribudli aj ocne zakaly ktore sa prejavuju ako cierne bodky pred ocami. Mala som ich vzdy ibaze ich pribudlo a pohybuju sa s mojimi ocami. Potom mi zacalo hucat v usiach a trpla mi tvar.
Teraz je koniec decembra. Za posledne mesiace som si presla hroznymi psychickymi stavmi kedze som nevedela co sa so mnou deje. Chcem len podoknut ze nic z toho nebolelo ani zasklby akurat je to nieco nepoznane a nerozumela som tomu. Na zasklby som si zvykla a uz nie su take zle citim ich len obcas. Svalovu slabosti ani trpnutie som tiez uz potom nemala. Co ma cely cas znepokojovalo najviac a doteraz ma znepokojuje je to PUKANIE A NAVYSE UZ AJ VRZGANIE KOSTI. To sa zintezivnilo a puka mi uz vsade: klboch, clankoch prstov a hlavne vsetky kosti mi vrzgaju. Pocujem to aj to citim. Aj prsti narukach mi hrozne vrzgaju ako keby mi uplne vyschli a chybalo mi mazivo. Lakte mi skripu. Zatial to neboli ale velmi ma to trapi. Ocne zakaly taktiez zostali aj hucanie v usiach (uz nie je tak intenzivne) a zhorsil sa mi stav so zubami. Toto su veci ktore aj chcem teraz riesit lebo sa citim ako zelezny panak ktoremu chyba olej. Nikto nevie pochopit ako mi kosti vrzgaju, aky je to pocit a ani ja by som to este pred par mesiacmi nevedela pochopit ale teraz uz ano. Pred pol rokom som bola po fyzickej stranke uplne okej a teraz nechapem. Inak sa necitim ani unavena a energie mam dost, pomaly viac ako predtym.
Dodatok: Neviem ci to navzajom spolu suvisi ale jja si to stale spajam dokopy a snazim sa z toho spravit jednu diagnozu kedze sa to vsetko vyskytlo priblizne v rovnakom case. Niekedy uz neviem normalne fungovat. Presla som si roznymi psychickymi stavmi za posledne mesiace. Nechem vyzerat ak HYPOCHONDER ale tie kosti si urcite nenahovaram a navyse predtym som skoro nikdy k lekarom nechodila. Aj ked som bola chora liecila som sa sama doma.Co mozem dodat je to ze za poslednych par rokov som si presla depresiou, asi pred tromi rokmi som koli tomu schudla 15 kilov a posledne dva roky sa k toomu pridali intenzivne pocity uzkosti. Mala somm v sebe vela hnevu a vsetko som to dusila v sebe a teraz som uplne na nervy. Uzkosti momentalne mavam kazdy den a v tych momentoch vobec neviem ako dalej. Zdravotne fyzicke problemy som az doteraz nemala.

DAKUJEM VSETKYM KTORI CITALI AZ DOKONCA.

smolenka

Skúste potravinový doplnok z neasýtených mastných kyselín! V správe vám doporučím konkrétne kvalitný prípravok. Zatiaľ si kúpte morské plody (ryby) na jedenie, pridajte olivový olej do stravy..

hehe1

mozes mat kludne boreliozu, mykoplazmy, nejaky herpeticky virus, alebo podobne, ale sklamem ta v tom, ze nasi standartni lekari ti vobec nemusia pomoct, lebo testy, co pouzivaju, su doslova ubohe....
a oni o takychto problemoch nevedia nic
je mozne, ze z teba budu robit psychicky choreho cloveka, lebo u nas plati, ze co nevie doktor je automaticky psychicka choroba....
niesi sama ani nahodou, podobnych ludi, ako ty su stovky a liecia sa prevazne antibiotikami v kombinacii a to dlhodobo.....

samozrejme nemusi to byt tvoj pripad a je mozne, ze ti pomoze neurolog, ale tie lieky, co pouzivaju su len potlacace priznakov, podstata sa nelieci, lebo to nevedia liecit ...

drzim palce