Psychika ako problém ?

Príspevok v téme: Psychika ako problém ?
736Anonime8636

Dobrý deň

Mám na vás otázku neviete mi pomôcť ?
Nechcem ísť ku psichiatrovy ani nič podobné ja radšej všetko vyjadrím písmom ako rečou tak ale už k veci ------)Každý môžete poradiť Ďakujem za všetky rady ;). -------). Doteraz som športoval atď,.. No už som časom prestal no a akosi mam vždy také zlé nutkanie akokeby vždy keď cítim smrad alebo niečo nepríjemné uvidím ma začne dráždiť v ústach a vždy ma až napne no pozor (s prepáčením ) nikdy sa nevyzvraciam. Vždy ma iba chvíľku napína no ale nikdy mi pritom vtedy keď sa to stalo nebolo ináč zlé alebo niečo podobné neviem či to nerobí iba moja psichiatrovy. (Dôvod)________________________________
1. JE MI SUPER/NENI MI ZLE ANI NIC PODOBNE
2. ZACITIM SMRAD ALEBO NIECO NEPRIJEMNE UVIDIM
3.Z ničoho nič si zrejme sám privolaná nutkanie drazdivosti v ústach
4. O TOMTO NERAD ROZPRAVAM NO--Aj niekedy v dosť zlej situácii keď sú prísne ľudia atď ma napne prosím o každú radu

!!!!!!Na 100% viem že to není zdravim!!!!!! Iba asi keď tou psichikou myslím :(

Každopádne moja prosba znie!
Ako to napraviť ?Čo začať robiť aby to prestalo ? Čo urobiť preto aby som nemusel vždy zarínat zuby aby ma nenaplo? Čo spraviť aby som dostal späť svoj život predtým? ,V ktorom sa mi nič podobné nikdy nestávalo iba keď som bol chorý ??? Prosím mám priateľku ,... A chcem si užívať život opäť naplno prosím ak máte prax s psichiatrovy pomôžte prosím .

lLily

pri smrade ci neprijemnom pachu by som to chapala, lebo presne toto sa deje aj mne alebo pri neprijemnej situacii v spojitosti s tremou....dokonca aj ked sa clvoek na nieco vlemi tesi, ho moze zacat napinat na zvracanie. Nepises k tomu konkretnejsie, takze predpokladam, ze uzivas bud nejake lieky ci latky, ktore v tebe vytvorili vacsiu citlivost na pachy a vnemy alebo sa v tvojom zivote udialo nieco, co ta takpovediac zlomilo, lebo si to nedokazal spracovat (nejaka vacsia zmena ci kriza alebo smutna udalost?), nakolko sa ti to predtym nestavalo.

Najčítanejšie články