Zlomená ruka

ella811

No nwm, ja keď som si zlomila ruku(tiež zápästie) tak som mala krivú ruku, keď mi to dali do sadry, tak mi to tam stále pulzovalo, nevedela som spať, za prvé dva dni som schudla 7 kg, lebo som vôbec nemala chuť jesť, ale potom som sa donútila. Možno si mala nejakú ľahšiu zlomeninu a nemáš takéto následky(našťastie), tak ak áno, tak by si aj mohla ísť, ale uvedom si, že ťa to bude do istej mieri brzdiť, lebo nebudeš môcť robiť všetko...A ak mamka nechce aby si tam išla, tak asi by si nemala, lebo aj tak by si ju musela presvedčiť...vieš to je v nich, chcú aby si bola v pokoji, chcú ti to najlepšie, budú ťa kľudne kŕmiť, budeš iba ležať, aj prípitok by ti podávali...:D také raz sú. :) poznáš. :) a ide aj o to, ktorá ruka to je, či tá tvoja hlavná(napr.pravá keď si praváčka, alebo naopak)lebo ak áno, tak to veci ešte do istej mieri komplikuje...zober si, že sa budeš musieť prezliekať, budeš sa chcieť namaľovať...bude to komplikovanejšie...podľa toho ako sa cítiš, ale ja by som na tvojom mieste zostala asi doma, lebo predsa je to ešte dosť čerstvé. :)
No tak či tak prajem pekného Silvestra a šťastný nový rok. :-)