Zdravim.
Uz si dlhsie lamem hlavu nad tym ako si odstranit neziaduce ochlpenie. Mam 17 a coraz viac ma to trapi - chlpky mam tmavé a hrubé a snáď všade kde sa dá (pre predstavu mam ruku jak drevorubač) a samozrejme mi ti nie je prijemne. Žiletky vyhadzujem jednu za druhou, skusila som aj strojček na epilaciu, okrem bolesti mi zanehal aj 2/3 chlpkov o vosku a cukrovej paste nehovoriac. Tym ze mam bledu kozu, napriklad v podpazusi to vyzera ako keby som sa ani neholila. Tak mi napadla este jedna moznost a to laserom. Kto s tým máte skúsenosti? Obzvlast ak sa najde niekto kto má na to aj oristroj na doma? Budem vdacna za reakcie. :)
Odstraňovanie chĺpkov laserom
Ja som asi taky typ ako ty ale podla mna mam chlpov este viac :D ja som bola na laser na bruchu oblasť linea alba bola som asi 4 krat len malo by sa ist min 6x ... A musim povedat ze laser je dobry na hrubé fakt hrubé chlpy tmavé moj názor asi take ako mas v podpazuší pretoze ja som sla na bruchu kde mam sice tmavé a na zenu neprirodzene chlpy ale nejak extra hrubé niesu a tak mi to nepomohlo len na 2 chlpy ktore som tam mala ako drôty:D takze podla toho kde chces odstraňovať ... Ja si väčšinu holím epilujem a ked tak odfarbijem joleenom tam kde nejdu inak odstrániť dufam ze ti to pomohlo trosku :) mam aj domáci ipl ale len teraz som kupila takze neviem zatial nic o tom