opuch pravej ruky

Príspevok v téme: opuch pravej ruky
MartinaMartina

Zdravim, mam taky problem. Mam opuchnutu pravu ruku. Zacalo to pred par rokmi. Lezala som na ARE, a ked som sa prebudila tak som mala ruku doslova "na vybuchnutie". Inak to neviem opisat. Bola extremne opuchnuta. Postupne sa to stracalo. Po case ruka opat zacala opuchat, no nie az tak ako na zaciatku. Je opuchnuta priblizne tak, ako ked nafuknete rukavicu, co pouzivaju v nemocniciach. Ten opuch sa vracia a potom sa postupne trosku straca. Neviem od coho to zavisi. Aky je dovod toho, ze sa mi to stale vracia. Raz je to opuchnute viac, inokedy menej. Ked je ruka viac opuchnuta, mam ju taku "tazku", ako keby mi mala "odpadnut". Boli ma. Neviem tie pocity lepsie opisat. Niekedy mi na tej ruke trpnu prsty. Je to dost neprijemne. Ten opuch mi tlaci na nervy a cievy, neprekrvuje mi ju dobre. Doktor mi dal na to nejaky vyzivovy doplnok, ale vobec to nepomaha. Davam si na to aj octan, ale ten pomoze, ak vobec tak len na chvilku. Docitala som sa, ze na to tiez pomoze vyvareny petrzlen. Tak som aj to vyskusala, ale s rovnakym vysledkom. Preto som si sem prisla po radu. Z coho by som to mohla mat a ako sa toho opuchu natrvalo zbavit? Dakujem za akukolvek odpoved.
Martina