Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím poraďte - príšerné nechty

Príspevok v téme: Prosím poraďte - príšerné nechty
nechtova

Mám katastrofálne nechty, už niekoľko rokov. Brutálne rozštiepené, rozlámané, vysušené, nenarastú ani 1 mm a už sa zlomia. Využívala som už všetky dostupné aj nedostupné výživové doplnky výživy, vitamíny, minerály, bylinky, ... vyskúšala všetky babské rady, domáce recepty, laky z drogérie, olejčeky, krémy... všetko! Žena túži po krásnych nechtoch, ale to čo mám ja je len nejaká paródia na nechty. Mal niekto takýto problém? Pomohlo vám niečo? Dakujem za každú radu.

Lintea

Pokiaľ ti fakt nič nepomáha tak by som už len išla tou cestou gélových nechtov, keď komu žien ich teraz majú, môžeš si dať iba prírodzené, žiadne pazúre, len aby tvoje nechty vyzerali pekne

ela_g1

bola som pri doktorke ktorá mi odporučila vyživovať telo hlavne z vnutra - takže piť/jesť nie nejaké dalsie umele veci na nechty ako hluposti čo su laky ....... teraz slovenská firma powerlogy, má v eshope čistý kolagen bez laktozy a nechty sa zlepšili ..nie len to aj vlasy+ pokožka ako bonus :))) ale treba vyskušať a každému vyhovuje niečo iné :) kuujem tu powerlogy.com + doplním zinok, vitamín c a magnezium to si kupim aj v lekárni .. každy den od septemra a mam nechty ako nikdy pred tým :) vela šťastiaaaa !