Makeup - vichy, clinique, gosh

Príspevok v téme: Makeup - vichy, clinique, gosh
Alex_w14

Caute baby, chcela by som vyskusat novu znacku makeupu a potrebovala by som poradit
Ked mi aj nejaky makeup sadne, po case akoby uz neposobil (nekryl, atd...) ako na zaciatku, ked ho zacnem pouzivat

Co sa tyka mojej pleti - mam 23r, plet je trosku bez zivota podla mna, a hlavne ma taky nerovnomerny odtien (miestami som cervensia), na t-zone mam rozsirene pory, okolo nosa sa mi z casu na cas supe, takze skor suchsia. Akne velmi nemam, len obcas nejake stresove vyrazky alebo pred menstruaciou.
Takze hladam nieco, co hlavne zjednoti ton, dobre kryje, vydrzi a trochu rozjasni, keby zakrylo pory, bolo by to super

Rozmyslam nad znackami
Vichy dermablend
Clinique
Gosh

Ak by ste vedeli z vlastnej skusenosti poradit, budem rada... Kludne aj ine znacky, do tych +- 25€
Dakujem pekne.

tewas4

Ja používam všeobecne len značku vichy, som s nou velmi spokojná. Na Notino majú aj dobré ceny (v lekárni sú ceny vyssie)

bee_1

Tak podľa mna su najepsie mejkapy od nyx, aj stránku mozem dať, notino.sk ja som z tade objednala, ale dobré su aj od vichy podla mna su nyx ale take hustejsie a viac kryju, take jemnejsie su asi uz len od nejakych drogeriovych znaciek ktore samozrejme tiez nie su zle, tieto vsetky maju na tom notiono.sk ak to chces pozriet a ked budes nakupovat nezabudni si uplanit zlavu -odkaz odstránený-