Vztah bez vasne a plny ??

Príspevok v téme: Vztah bez vasne a plny ??
Laura76532

Mam 4mesacny vztah. Zalubila som sa do chalana, na zaciatku vsetko bolo fajn. Mame vztah na dialku, vidime sa kazdy 2 tyzden. Musela som si na tento typ vztahu zvykat. Lenze uvedomila som si, ze tym ze nie sme spolu, mali by sme po sebe tuzit, bozkavat sa. Milovat sa celu noc. Moj priatel je introvert. Nedaval mi pusu na verejnosti, sex mame len pred spanim. Citim sa ako po x rocnom vztahu. Ja som sa snazila, bola som stastna ale on to povazuje vsetko za normalne. Zacal sa snazit az ked som mu vsetko vyhodila na oci, ale kolko to potrva? Mesiac? Mna to vsetko sklamalo a nie som stastna. Najhorsie je na tom to, ze on si mysli, ze iba zvelicujem a planuje so mnou zostat cely zivot. Ze on sa vie zmenit... ale preco sa ma menit ked sme spolu kratko, vo by sme mali tuzit byt spolu. A mlady chlan ma rad sex, on taky nie je. Cize nejaku vasen by ste hladali marne... som z toho smutna.

ANGEL-DEMON

moja zlatá pokial sa vidíte 2x do mesiaca to rozhodne vzťah nie je!
absolutne sa nepoznáte, neviete ako sa správate v konkretnych situáciach..neviete o sebe nič... keby ste boli spolu denne už by ste spolu neboli... lebo by ste sa spolu nudili.. on je introvert jemu to tak vyhovuje, take typy si tazko hladaju aj vztahy takze je spokojny ze vobec nejaky vztah ma aj ked stoji za hovby....

a ty si asi tiez spokojna -leniva, je ti jedno, hlavne ze mas nejaky pseudo vzťah...

ale buducnost to nemá!