Rodičia uprednostňujú brata

Príspevok v téme: Rodičia uprednostňujú brata
Marcin

Zdravím všetkých a prosím o radu.Bývame v 1 dedinke pri Kremnici,ale to nieje podstatné.Ja mám 18 môj brat 11 a moji rodičia stále uprednostňujú len jeho.On ma čo si ukáže hneď má,aj keby to fotrovcov stálo život.Keď chcem niečo ja,nič sa nedá,povedia kúp si,a keď som mal toľko rokov ako on teraz tiež to bolo tak,není to tak len po 18.Kazde Vianoce on dostal darčeky aspoň za 350€ a ja tak do 70€.Tak isto na neho nikdy nepoložili ruku,na mňa za každú pičovinu.Keď mňa ten jebko začne biť alebo kopať a tak,vždy som ja ten zlý,aj keď ho slabo kopnem nech prestane,dostanem nakoniec bitku,toto všetko sa odohralo keď som mal 15-16.Som si pomyslel ste jebnutí však za párky rokov si spomeniete na mňa,keď vás vaše zlatko nedoopatruje v starobe,ale ja sa na vás vyserem.Ten ich obľúbený neschopný synček si sám nevie urobiť nič,ani zuby umyť,ani osprchovať a dokonca ani vybrať čo si oblečie.A ani omastit krajec chleba.Je to debilko,ale nemá diagnózu,že by nevedel.Ja som dostal taký nápad.....Že sa fotrovi poňatím.Po bytke som išiel ku doktorovi, niečo som tak nechal ako tringelt,dal som si urobiť vyšetrenia hlavy atď.Vybavil som si lekarsku správu že mam trvalé následky a psychickú ujmu atď.Chcem ísť s tým na políciu a podať trestné oznámenie a povodit debila trochu po súdoch.Patrí do basy.Za par rokov ich pošlem do piče jak oni mňa teraz.Co na to poviete?Ďakujem za názory.

ANGEL-DEMON

a ked toho "debila" chceš povodit po sudoch, bývať budeš u koho?!
kto ta bude chovat, ?!

si myslis ze si jediny u koho to tak funguje... kedze mas 18 si plnolety, tak sa podla toho chovaj... najdi si prácu , odstahuj sa a je vyriesene...
najlepsie je ist za pracou kde ponukaju aj ubytovanie aby si nemusel platit drahe podnajmy... a mozes si setriť...
alebo do zahranicia mozes ist... nevieme ako si na tom so skolou... ci si uz skoncil alebo o rok...

celebrita FB

No keď sú tam bitky, tak ja tvoju budúcnosť vidím niekde s kamošmi v podnájme :) budeš šťastnejší. Na psychiku by ti to určite pomohlo.

XXI

Ja myslím že by bolo rozumnejšie odsťahovať sa od rodičov. Začať nový život a postaviť sa na vlastné nohy. Musíš v sebe nosiť veľkú zlosť. Tým čo chceš spraviť si nachvíľu uľavíš ale pokoja v sebe nenájdeš. Rodičia si možno ani neuvedomujú čo robia. Cítim z teba iba zúfalý výkrik po ich láske či pozornosti. Ked si bol vo veku mladšieho brata tak sa ti jej nedostávalo? A možno si len rodičia myslia však ty si už dospelý a on je malý zraniteľný, tak ho rozmaznávajú.

Najčítanejšie články