Ahojte, som z BA + okolie (bližšie údaje nepoviem). Mám 20 rokov a ako už z názvu témy vyplýva - som neskúsený. Ako veľmi to vadí ?
Chcel by som už konečne ukončiť to !! Ale strašne ma demotivuje keď vidím, ako baby v mojej vekovej kategórii (18 - max. 22) už majú čo-to za sebou. Ja sa cítim potom strašne blbo a to ma úplne odrádza a mám z toho aj depresívne stavy. Proste ja som jeden z tých, ktorým sa v živote nepošťastilo a teraz si to začínam uvedomovať oveľa viac, keď už mám po 20ke. Lebo ľudia väčšinou s tým začínajú už aj v 15 rokoch (čo je vzhľadom ku mne dosť skoro).
A tak sa pýtam. Ako si mám nájsť nejakú, ktorá by bola zároveň pekná, zároveň v mojej vekovej kategórii a zároveň ešte neskúsená alebo veľmi málo skúsená ? Existuje vôbec ešte niekto taký ? :D
Lebo skúsené už vedia že čo a ako a nechce sa im "zaúčať" nového. Znie to dosť blbo, viem... Proste ale keď vidím, že tie baby už majú toho veľa za sebou a sú také zocelené.. tak ja nechcem vyzerať ako blbec ktorý by ten vzťah prehnane prežíval lebo je jeho prvý :/
Možno tak mladých nesmelých neskúsených chlapčekov chcú také tie dominantné ktoré radi rozkazujú a vyžívajú sa v tom "vedení" ale ja o také niečo nestojím.
Na druhej strane tie ostatné zase potrebujú pri sebe CHLAPA a nie chlapčeka, ale čo mám ja robiť? Ľudia v mojej vekovej kategórii už majú niekoľko partnerov za sebou, vážne vzťahy a pomaly si už aj plánujú svadby... a ja neskúsený chudáčik, ktorý v živote žiadnej ani len pusu nedal :/