Neskúsený - vadí to ?

Príspevok v téme: Neskúsený - vadí to ?
kocurvbotach

Ahojte, som z BA + okolie (bližšie údaje nepoviem). Mám 20 rokov a ako už z názvu témy vyplýva - som neskúsený. Ako veľmi to vadí ?

Chcel by som už konečne ukončiť to !! Ale strašne ma demotivuje keď vidím, ako baby v mojej vekovej kategórii (18 - max. 22) už majú čo-to za sebou. Ja sa cítim potom strašne blbo a to ma úplne odrádza a mám z toho aj depresívne stavy. Proste ja som jeden z tých, ktorým sa v živote nepošťastilo a teraz si to začínam uvedomovať oveľa viac, keď už mám po 20ke. Lebo ľudia väčšinou s tým začínajú už aj v 15 rokoch (čo je vzhľadom ku mne dosť skoro).

A tak sa pýtam. Ako si mám nájsť nejakú, ktorá by bola zároveň pekná, zároveň v mojej vekovej kategórii a zároveň ešte neskúsená alebo veľmi málo skúsená ? Existuje vôbec ešte niekto taký ? :D

Lebo skúsené už vedia že čo a ako a nechce sa im "zaúčať" nového. Znie to dosť blbo, viem... Proste ale keď vidím, že tie baby už majú toho veľa za sebou a sú také zocelené.. tak ja nechcem vyzerať ako blbec ktorý by ten vzťah prehnane prežíval lebo je jeho prvý :/

Možno tak mladých nesmelých neskúsených chlapčekov chcú také tie dominantné ktoré radi rozkazujú a vyžívajú sa v tom "vedení" ale ja o také niečo nestojím.

Na druhej strane tie ostatné zase potrebujú pri sebe CHLAPA a nie chlapčeka, ale čo mám ja robiť? Ľudia v mojej vekovej kategórii už majú niekoľko partnerov za sebou, vážne vzťahy a pomaly si už aj plánujú svadby... a ja neskúsený chudáčik, ktorý v živote žiadnej ani len pusu nedal :/

cha

Prestala som to čítať asi tak v polovici textu keďže si myslím že táto téma stojí za...šak domysli si :DD...poznám kopec mužoc ktorí stratili panictvo ba aj po 20 a čo ako??? sa mali z toho psychicky zložiť či čo?? :D ...hnusí sa mi sôsob akým sa v texte prezentuješ...múdro si napísal o tých 15 ročných deťoch,o sexe a bla bla.....no sám si sa vykreslil ako totál somár :D že:,,nieviete kde zoženiem peknú a vekovo primeranú babu.."...na ,,sex podotýkam.
To som nevedela že panictvo sa stráca kvôli tomu že ostatný už panicmi niesú ? :o waaaaaau ...
a tu máš dôvod prečo je to tak:si proste decko,psychicky si nedozrel,neboj to sa stáááva :D... rozumný,dospelí človek takto neuvažuje, sorry...a že peknú,milú,sexi kosť...a ešte čo ? :D sa tu šúlam vo vlastných slinách od smiechu :D sex má prísť spontánne...v tvojom veku najmä z lásky,simpatií...................................................no nič nezabudni nám oznámiť ako si dopadol :DDD fajnšmekre

jedlicka

ja som mala tento debilny pocit uz v 17 a hanbila som sa to priatelovi povedat. potom som mu to jasneze povedala. on mi povedal, ze mal nejake dve starsie len kvoli tomu, no bolo mi zle z toho aj smutno, ze nie som ja ta prva. kamaratka mala prveho v 24 aj ten jej ju. takze sa nasli.
naozaj nestresuj. poznam vela takych spoluziakov aj zo strednej aj z vysky, dnes su zenati, s detmi. pritom niektori boli aj velmi pekni. kamaratky podobne.
ked nebudes hladat, tak sa ti pritrafi, uvidis, nesmies vyzerat, ze niekoho zufalo hladas.

Kamaratka007

Nevadi to, vôbec... Mať z toho depresie, tak to chápem. No skús byť pred ženami otvorenejší a narovinu povedať že si nemal ešte sex. Čo je na tom? Bojis sa hanby, výsmechu? Že nebudeš vedieť ako na to atď? Je kopa dievčat rovnako na tom ako ty s rovnakým "problémom" len asi hľadáš na nesprávnom mieste... máš môj rešpekt že si ešte so žiadnou nespal. Skús sa na to nezameriavat. A jednoducho sa uvoľní..Príde to samo. Prajem veľa trpezlivosti... ;)

kocurvbotach

No jasné že mi ide o sex. Teda aspoň o ten prvý. Tá túžba tam proste je a a tým sa nedá nič robiť. Ale zas len kurvu kvôli sexu ? To zase nie. Takto to nechcem. :/ To jedine ak by som mal po 30, vtedy už by ani iná možnosť nebola. Ale dúfam, že do tej 30ky si niekoho nájdem, ale dosť sa bojím,že nie, lebo keď som nestihol doteraz... :/

lily78

som na tom rovnako, ale nevyplakavam, a vobec mi to nevadi, ked budem citit .že je to ten pravy tak to pôjde samo..., ty si strašne zufaly a očividne ti ide len o sex, zaplať si kurvu,alebo si nejaku najdi,na vzťah nie si zrely