Pekný deň. Zaujímal by ma váš názor na to, v akom veku je žena najkrajšia. Poprípade kedy ste dosiahli vrchol krásy vy ? Ďakujen :)
V akom veku je žena najkrajšia ?
Podľa mňa fakt skutočne prirodzene krásna kráska je najkrajšia niekde vo veku od 16 do 18. A taká, čo potrebuje vylepšenie (silikónové cecky, liposukcie a podobné veci...) tak taká niekedy v 21, 22... a podobne, čiže keď si na to zarobila. Ja som vrchol krásy, čo sa tváre týka, mala niekedy v 16-tich. A čo sa postavy týka, tie zasraté silikóny ešte stále nemám a momentálne prežívam vrchol škaredosti, lebo som sa vykŕmila na 75 kg :) takže aj ksicht tučný :) ...a dobre mi tak, nech som škaredá, aspoň ma nevyhodia z hotela :) alebo inak povedané, všetko zlé je na niečo dobré :)
beauty-aha, to som nevedela. :) ďakujem, dobre radšej porobím, lebo keď už v 14 začínam starnúť, tak sa nechcem vidieť v 50. :D
Pekný deň. :)
v každom veku je krásna
ella, nemam 13, ale citala som o tom kadeco, odvtedy uz starne, vtedy je jednoducho najkrajsia
tak si uzi svojich 13 a porob pekne fotky :)
Beauty-typujem, že ty máš 13. :D aj ja mám 13, ale nemyslím si, že vtedy je ,,žena,, najkrajšia, keď v 13 k tomu ešte oficiálne žena ani nie si. Ale 13 rokov je také sladké obdobie. :)
Ja súhlasím so sladom. :) áno, žena je krásna vtedy, keď sa cíti šťastná a je vyrovnaná so svojím výzorom. To potom z človeka vyžaruje. :)
zena je vtedy krasna ked je stastna, vek s tym nema nic.
v každom veku by sa mala žena o seba starať tak aby bola najkrajšia :)
zaléžií od toho ako sa človek o seba stará....
tak napriklad bola som u kozmeticky.. keby ste videli tu ženu aka je pekná!!!
robila ešte nejaku proceduru svojej kamoške a nedalo sa nepočuť ako jej povedala že ide rychlo čas a že na rok ma 50... ma tušim 2 deti a že už aj vnúča...
ja ako som sedela v tej "čakarni" padla mi sánka a oči som vypučila
čo som neverila,... tá žena nevyzerá ani na 40! je pekná, má peknú zdravú pleť bez vrások... chcela by som aj ja tak dobre vyzerať v jej veku.... :-) ale tak ked ma take procedury a pristroje ake má, tak využije ich to je jasne... :-)
lebo kozmetička druha ktoru poznam to je tiež pekná žena.... ma tiež nejak okolo 40 a tiež si robí procedury, lymfodrenáž, starostlivost o plet, postavu....kadečo.. takže vidieť že tie procedury funguju....
13.