Ahojte... chcem sa vas opytat ake zmeny by ste mi poradili, odporucili ?
Moj problem spociva v tom ze dlho beriem AD (teraz je to celkom ok, depresie mam ale daju sa zvladat, sice mam chut niekedy fakt uz ukoncit svoj zivot, no ale hlavny problem je nieco ine).. A to totalna strata motivacie, radosti, emocii ...je to uz dlhsi cas takto ale prehlbuje sa to, neviem kde zacat - chcem spravit radikalne zmeny v mojom zivote lebo nevladzem a keby ze takto to ma dalej pokracovat fakt skoncim radcej pod vlakom.. To ze nemam skoro ziadne pozitivne pocity ani podnety ma nici maximalne. Na vianoce sa to dalo ako tak - nadchla som sa pre pecenie, obdarovavanie iných ale akonahle presli sviatky, skoncila moja radost. Nemam zmysel zivota..mam síce uzastneho priatela kt. ma podporuje ale nemozme byt spolu tak casto ako by som si predstavovala... najlepsie kamaratky su uz na inej mentálnej urovni ako ja, takze my sme sa uz odcudzili a som s nimi malo..nemame ocom proste. Prerusila som VS, mala by som zacat brigadovat no nevladzem - psychicky...som vycerpana. Doma s matkou nevychadzame absolutne, vecne je uhundrana, nadava na vsetko a zvaluje dokolecka vinu na mna ze ja a moje psych.problemy jej znicii zivot.
No takze to je vsetko v skratke. Ale hlavna vec je ako urobit tie zmeny ???? RADIKALNE... poradte mi ako sa nakopnut do aktivit, vrattit emocie, radost, veselost. Nieco co mi nastartuje nanovo zivotnu silu.. lebo je totalne v rici
Vdaka pekne za kazdy koment...