Ahojte, ma niekto skusenosti s frakcnym erbiovym laserom? Kupila som si dva kupony na vyhladenie lic v Cosmed pretoze ma dlhe roky po akne stale trapia flaky ktorych sa neviem nicim zbavit tak som si povedala ze to skusim tak sa chcem opytat ci s tym ma niekto skusenosti ci mi to naozaj pomoze a hlavne ako budem potom vyzerat? Docitala som sa potom ze tvar moze docasne opuchnut a budu chrasty co velmi nechcem,takto sa v robote neukazem a brat si koli tomu tyzden volna velmi nechcem. Inde zase citam ze za tri dni je to v pohode a ze to vobec nieje take zle tak by som bola vdacna za akekolvek odpovede nech viem co cakat.
Vopred dakujem
Frakcny laser rekonvalescencia
Absolvovala som ošetrenie frakčným laserom v januári 2017 a koncom marca 2017 opäť a to v košickom Dermacenter. Zakúpila som si kupóny na zľavomate. Prvé ošetrenie bolo s menšou intenzitou, druhé s vyššou a tým pádom mám aj viac chrastičiek. 2. ošetrenie bolo teda i bolestivejšie.
Prvé som absolvovala v utorok a potom nasledujúci pondelok som už šla do práce. Tvár bola so "šupkami", tak bol ten makeup trochu fľakatý
Ja som este nenabrala odvahu na laser, ale uvazujem o tom, tiez koli jazvickam. Uz si bola? Zaujimalo by ma, ci to naozaj pomoze, daj prosim vediet