Ahojte. Vlastne ani nemam problem, len ma zaujima vas nazor. Sme s priatelom uz 4 roky a kamarati okolo sa uz idu brat, maju deti...ale ja si taketo veci este neviem vobec predstavit. Ani len zasnubenie a planovanie svadby... Vzdy, ked sa na to niekto spyta, tak len mlcim alebo poviem, ze sa na to necitim. Priatel vravi, ze teraz hned nechce nieco take riesit, ale uz by onedlho aj bol rad. Ale ja si to neviem predatavit :( A nie len s nim, ale celkovo. Takto sa k niekomu "priputat". Je nam spolu dobre, lubime sa, travime spolu vela casu, ale napriklad pokojne by som si skusila spolocne byvanie, ale to je na dalsich x rokov vsetko :/ Aj som mu to povedala asi po roku chodenia, ale on stale vravel, ze sa to zmeni. Len teda...necitim zatial ziadnu zmenu... Neviem, ci ma vobec zmysel s niekym byt, ked mam pocit, ze to casom na tomto stroskota, lebo budu cakat, ze sa zmenim :(
posun vo vztahu
takto, hlavne si to ujasni teraz hlavne to či chceš mať vobec deti...
aby partner o tom vedel a vedel sa podla toho zariadiť...
či si vie predstaviť život bez detí....ak by ste ich nemali atd....
ale to byvanie je prvorade.... bez byvania sa deti neriešia ked ich nie je kam doniesť....
Nerob si ťažkú hlávku zo svadieb tvojich kamošov, známych .
Spoločné bývanie ako píšeš je podľa mňa super vec, lebo vtedy sa ukáže aký je partner v každodenných záležitostiach a či si spolu rozumiete a nebudete liezť na nervy po pár týždňoch...ukáže sa vzťah ku bežným veciam,ako napr. upratovanie, platenie účtov,....
Do ničoho sa nenut, len preto že to vyžaduje okolie, prípadne tvoj priateľ.... Dôležité je aby vedel chlapec ako to ty cítiš ako na tom si.
Keď ste spolu a je vám dobre, máte pekné chvíle - tak si to váž a vychutnávajte a nezaoberaj sa takými vecami (hlupostami) ako nejaká svadba
Nepises,kolko mate obaja rokov. Vyrastala si v kompletnej rodine? Nechces mat nikdy deti?
V podstate si si odpoveď napísala sama už v prvej vete ;-) "Nemám problém, len ma zaujíma váš názor." Tak ak vám to zatiaľ aj po 4 rokoch vyhovuje na takej úrovni ako to máte, čo potom riešiš? 4 roky síce nie je málo ale ani zasa tak veľa, že by ťa malo "rozhodiť" vydávanie a ženenie sa kamošov a známych vo vašom okolí. Žite si pekne ďalej ako doposiaľ a budúcnosť ukáže.