Velmi slaba ciarka na teste

Príspevok v téme: Velmi slaba ciarka na teste
Jasmina92

Ahojte, mavam dost nepravidelny cyklus, ale zvycajne menstruaciu dostanem tak 31 - 35 dni od zaciatku predchadzajucej... dnes je vsak uz 48-mi den a menstruacia nikde a ani ziadne prejavy PMS (co mavam vzdy) ani ziadne akne, fakt sa citim skvele.. rano som si vsak pre istotu urobila pepino test, kedze s priatelom fungujeme na prerusovanej.. objavila sa velmi slaba druha ciarka...
je mozne, aby som bola tehotna, ked mi to meska uz tak dlho, nemam vobec ziadne prejavy a ta ciarka je tak strasne slabucka? Ako to bolo u vas? Dakujem.

ANGEL-DEMON

na to aby si mala nejaké prejavy je príliš skoro..

to len v americkych romantickych filmoch je také že žena sa vyspí s chlapom v noci a ráno už zvracia, spravi si test a je tehotná... :-D

jasmina92

ale ved ja som nikde nenapisala ze sa potomstvu branime zubami nechtami... jasne, ze keby sme proti tomu tak sa chranime inak..
len som chcela radsej az po svadbe, ale ze ak bude skor tak sa nic nedeje a budeme sa tesit.. preto ta prerusovana, cize ma nemusis poucat ;) tym som chcela naznacit, ze sme sa o babo vyslovne nesnazili a nevyvrcholil do mna..
moja otazka smerovala k tomu ci niektora baba bola tiez tehotna a pritom nemala ziadne prejavy a iba slabucku tu druhu ciarku...

ANGEL-DEMON

prerušovana sulož nie je antikoncepcia ! to ti nikto nepovedal?
čiže áno! možeš byť tehotná...
počkaj 2-3 dni urob si iný test od inej značky...

mmoonna

Ahoj, podľa mňa sa tehotenstvo nedá úplne vylúčiť. Aj vzhľadom na to, že máš nepravidelný menzes, čiže aj ovuláciu máš nepravidelnú. Keď som si ja robila test, tie som mala najprv ducha, každý deň čiarka silnela a teraz som v 6. mesiaci :).