Ahojte.
Trošku ma trápi jedna vec, tak som sa sem prišla poradiť.
Mám priateľa už dlhšiu dobu. Ťaháme to spolu štvrtý rok. Moja najlepšia kamarátka si našla priateľa a sú spolu približne polroka.
Vlastne ide o to, že hocikedy mi povie, že sa rozprávajú o spoločnej budúcnosti, presne vedia koľko detí budú mať, aký dom chcú, ako ho chcú mať zariadený, aké auto budú mať, čo budú robiť, atď. Lenže my sme sa o tom s priateľom nikdy tak nerozprávali, nesnívali.
Mám to tak len ja vo vzťahu ?
Sme mladí a každým rokom, keď sme spolu, tak si vravíme 5-6 rokov a vezmeme sa. Netvrdím, že sa chcem vydávať hneď, mám pred sebou (ak nerátam už tento rok) ešte jeden.
Je mi to také divné, keď sa ma aj tá kamarátka opýta, že:“ a čo vy ? ako si to plánujete?“, že ja vlastne ani neviem, čo jej mám povedať. Potom ma to aj mrzí, že my si to tak neplánujeme, ale nikdy sme takú jasnú odpoveď na to spolu nemali. Buď tú tému obidvaja potláčame alebo to nechávame plynúť.
Ďakujem Vám veľmi pekne za Váš čas, prečítanie a vopred aj za komentáre.
A keďže sú tie sviatky, tak Vám zo srdca prajem do nového roku hlaavne veľa zdravia a veľa strávených chvíľ v kruhu svojich najbližších. :)
Spoločná budúcnosť?
ANGEL-DEMON
no ani nehovor..2 mesiace dozadu som revala, lebo som si myslela, že som v tom...chvalabohu to bol planý poplach (áno,užívala som HAK)..keď si na to teraz spomeniem, tak si pomyslím, že ako by som s takým chlapom žila ďalej a ešte aj s dieťaťom..keď som si myslela , že som v tom, rozmýšľala som aj o veľmi radikálnych riešeniach mojej existencie..Len mi prosím vysvetli, prečo to chlapi robia, že majú doma priateľku, ktorú naozaj neľúbia, ale sú s ňou a chodia a vypisujú iným..? A ešte sa mi dokazal pozrieť do očí...
Hoci som naňho taak velmi nahnevana a asi na všetkých chlapov na zemi, stále mám pocit, že som sprostá krava, ktorá k nemu niečo cíti...
A Veronika,
problémy s financiami sme chvalabohu nikdy nemali. Zarába veľmi dobre, možno preto sa naňho tak baby lepia.
Ale ja som pochopila, že to, že si bohatý neznamená šťastný.
no... dobre rano.... super ze si sa spamätala takto skoro...
s týmto debilom si snád chcela mat svadbu, deti....????
podakuj si za to že máš rozum a že si použivala antikoncepciu a neotehotnela s ním.... a chod dalej....
a neobzeraj sa!!!
nechaj ho zablokovaneho vsade,... ak by ti aj napisal SMS hned ju vymaz.. ak by ta chcel kontaktovať... nech si beha za kurvami....
NIKDY! ťa nelúbil.....
Budes sa mat lepsie, chce to len trochu casu :) tesim sa, ze si sa zbavila hnusoby :) bude ti ovela lepsie bez takeho, to zistis
Myslím, že v tejto dobe je to úplne normálne.Teraz väčšina partnerov majú problémy s financiami a svatba to je dosť veľká finančná záležitosť.Myslím, že najprv tí partneri potrebujú mať niečo nasporené aby mohli hupnúť do manželstva.
Ahojte. Som tu opäť. Potrebujem sa asi len vypísať a prečítať si pár hrejivých slov,nech to lepšie zvládnem.
Takže začalo to tým, že sme sa neustále s priateľom hádali, rozchádzali a schádzali. On si pomedzi to, ako sme boli rozídení vypisoval s inými. No lenže keď sme sa znova dali dokopy, tak samozrejme im to nepovedal. Opíšem Vám len jeden prípad z mnohých. Asi týždeň pred Vianocami mu napísala jedna baba o deviatej večer, či je doma (predtým tam s ňou nemal žiadne správy). Ja som strašne naivná a vždy som mu všetko zhtla. Narovinu som sa ho opýtala, že prečo mu píše. A on, že nevie. Tak som sa utešovala tým, že no asi sa len pomýlila. Neriešila som to ďalej. Ja som ho veľmi nesledovala, ale pár dní do zadu som si prezerala jeho profil a všetky príspevky mali jedno spoločné – „páči sa mi to“ od tej baby. Išla som von, čo-to sme s kamoškami popili a odvážila som sa jej napísať. Triasla som sa ako osyka, ale napísala som niečo v tom zmysle, že prečo otravuje môjho priateľa neskoro večer, či je doma. Ona samozrejme sa tvárila blbou, že a o kom hovoríš? Tak som jej napísala, že nech sa rozpamätá. A ona tisíc smajlíkov smejúcich, že čo mňa do toho čo mu ona píše, že aj tak spolu nechodíme a oni dvaja si super rozumejú, tak ja ich mám nechať na pokoji. Samozrejme ONA písala „priateľovi“ a on mi napísal smsku, či mi je už lepšie. Takže sa tým vlastne prezradil. On jej poprel aj to, že spolu chodíme. Možno v tej chvíli vedel, že už dlho nebudeme.:) Tak som mu už iba napísala, že nech sa mu dobre žije s tou, prepáčte za výraz ku*vou a viete čo mi odpísal? Že čo si to dovoľujem ona nie je žiadna ku*va... Tak som si ho všade zablokovala a nekomunikujeme spolu..On ma vždy presviedčal, že písanie s „kamarátkami“ je normálne, že to robí každý. Ale podľa toho, čo ste sem napísali, tak to každý nerobí. Hádam sa z toho dostanem, lebo už dva dni ležím v posteli a nie som schopná z nej výjsť. A viete čo bolo na tom najlepšie? Že ona býva len o obec ďalej ako ja. Zatiaľ som preč aj s rodinou, ale už sa tam – domov ani vrátiť nechcem. Veľmi ma to mrzí, štyri roky som stratila s niekým takým, ešte koľko báb sa teraz musí na mne vysmievať, že aká som už len sprostá. A ešte jedna vec, keď som to napísala jeho sestre, tak mi na to napísala, že čo robím cirkus, veď si len píšu.
ak chce sa dostali až sem, tak sa Vám chcem poďakovať za príspevky, veľmi ste mi pomohli.
tak potom co riesis, vies ako si na tom, tak naco sa zamyslas nad nerealnymi situaciami
ernesto, super si to napisal predtym :)
Lollka,ja viem,ale to nie je to,o čom som tu písala.:)
To nemyslis vazne, on si hlada partberku na zoznamkach a pritom je s tebou? A co vy spolu mate, vztah ci kamaratstvo s vyhodami? Asi to druhe, keby ta bral ako partnerku tak by si nehladal inu. Evidentne ta ako partnerku neberie a preto s tebou ani nepocita do buducna. Tebe vybovuje takyto vztah ci co to je? Preco mu to hladanie partnerky tolerujes? Preco si radsej nenajdes chlapa, ktory ta bude mat rad, bude s tebou planovat buducnost a nebude mat potrebu hladat si inu partberku? Tak jak to ma tvoja kamoska, vsak to je pekne mat partnera ktory ti dava najavo svoju lasku. Nemysis s tymto zostat len preto, ze je to prvy. Evidentne nie je ten pravy a kym si s nim, nechavas si ujst moznost spoznat toho praveho.
Myslim si, ze ty sama dobre vies, ze to nie je dobre. Ty si pre neho taka istota, ale este skusa, ci sa mu nezadari nejaka ina. Mozno si ta aj zoberie, ale nebude to take, ''ze s touto zenou chcem prezit svoj zivot'',ale asi tak ze ''asi uz lepsiu nenajdem, nie je to zla baba...''. Otazne je, ci ti to bude stacit. Je mozne aj to ze neprestane hladat aj nadalej...