Najde sa tu niekto,kto sa sam odhodlal odist do velkeho mesta ? Alebo este lepsie do zahranicia za pracou? Uz dlhsie nad tym uvazujem,lebo potrebujem zmenu,len mam strach ist sama a nemam nikoho ,kto by somnou siel..a este jeden problem,neovladam cudzie jazyky velmi,ale som ucenliva takze myslim,ze casom by som sa to naucila.neviem co robit:-/..je tu niekto v podobnej situacii?dakujem
Praca v zahranici
rieš to cez agenturu.... ale nenechaj sa oj*e*b*kať , ziadna agentura dopredu nechce od teba ziadne peniaze ! za sprostredkovanie roboty!
si vygoogli.... prácu v zahranici... ako som napisala , sprostredkuvaju to agentury, naberu ludí.. a pojdete partia alebo napriklad 2, 3 takze sama nepojdes... zvyknem kukat na nete a bravaju tak ze 2-3 ludí..
na farmy... a neviem kde.... do kuchýn.... ze ti pomoze agentura aj keby si len sama sla...
Blueeys napis mi, som na tom podobne som momentalne na Vš no nevidim v tom buducnost a chcem odijst mimo Svk, zatial som si pozeral Norsko, Kanadu to sa mi najviac pozdava.. mozme pokecat
letokruh@centrum.sk
Ahoj blue viem jak sa cítiš ja som skončil tento rok vysokú a tiež som chcel ísť do zahraničia len tiež ma odradilo ísť sám ale pomaly som už v tom, že to risknem. Mám skúsenosť so sezónnymi prácami v Nemecku robota mi nevadí ale radšej by som šiel kde prevláda anglický jazyk
Nikdy som nebola v situacii ako ty. Ked som chcela ist do zahranicia, dvihla som sa celkom sama a isla som, rozhodla som sa v priebehu par hodin, ze ja chcem ist do tej krajiny a zacala som si to vsetko davat dokopy bez pomoci inych. Aj som tam bola uplne sama, dokonca siroko daleko ani jeden Slovak, nasla som si novych kamaratov, lasku, zivot. Coho by si sa bala? To nikdy nechapem, ked ludia hovoria, ze by sa to bali urobit. Ved vsade su len obycajni ludia. Prebijat sa musis ci uz na Slovensku alebo na opacnom konci sveta, to mas sumafuk :-D
Ved tu vypisujes chujoviny, co nemaju hlavu, ani patu.
Ake vzdelanie a rozhlad prosim ta :))
Ked nedokazes odist sama, mat odvahu a sebavedomie na odchod, nikam nechod, lebo sa tam nedokazes ani presadit a hned ta niekto odrbe.
Prepáč, poznáme sa ? Akým právom sa takto hanebne vyjadruješ o osobe, ktorú vôbec nepoznáš ? Zrejme mi závidíš moje vzdelanie a rozhľad.
No s nim nechod. Ten je mesuge a ma psychicke problemy.
Ja idem od polovice januára do Rakúska. Plynule ovládam anglický aj nemecký jazyk, pričom sa učím aj francúzsky jazyk. Veľmi rád pomôžem :-)