Ahojte co si myslite o niekom kto zahodi vstach ,lasku,sex len kvoli tomu ze nema prsia,ved zena ma vaginu a deti moze mat.su naozaj prsia tak dolezite?muzi chceli by ste takuto zenu?alebo inu zenu bez prs?ved sa hovori ze laska nepozna hranice,zobral som priklad od celebrityFB lebo jej zjavne chyba sebavedomie ,a takyto clovek sa sam pripravuje o stastie a lasku
CebritaFB
Neviem prečo ju tu riešite. Nikto z vás nevie čím si prešla, iba si to môže myslieť. Ja ju beriem, rieši svoju situáciu, nevyplakávaa zakomplexovaná asi nebude, ked si chce kúpiť škaredé okuliare aby vyzerala neatraktívne. Dajte jej pokoj a hľadte si svojho.
Asi sa niekto urazil pre tie vtipy, ktoré som tu dával alebo pre niečo iné. Ja už neviem. Ja každému nemôžem vyhovieť a ani sa o to nikdy snažiť nebudem. Ja si vždy poviem to, čo považujem za potrebné povedať.
Ja nemám zlú náladu pre to, čo tu niekto o mne píše. To nemá so mnou nič spoločné. A čo sa týka toho ostatného, to by bolo na dlhé vysvetľovanie, čo sa udialo a tak ďalej. Moja ex s tým má len veľmi málo spoločného, aby som sa jej aj zastal.
Keď som labilný alebo mám mániu alebo čo ja viem čo ešte, tak mi je to úprimne a srdečne jedno. Je to moja vec.
liiii, najlepšie urobíš, keď na dotyčného úplne prestaneš reagovať, lebo len o to mu ide. Ignoruj ho a jeho to prejde, keď zistí, že píše kraviny do prázdna. Proste si ho nevšímaj, aj tak je to každému u ri.ti.
Mám dosť aj inej roboty než stále riešiť niekoho problémy. Obráťte sa na niekoho iného.
To som nepísal ja, tak tu nepíšte za mňa.
Už nemám náladu na nič:-(
tu nejde o prsia ale o to ze ona si pokaslala zivot... keby sa nebola zadlzila nemuseli s nej byt zakomplexovana zena ktora si musi v rakusku odrabat dlhy.