Ako to so mnou mysli?

Príspevok v téme: Ako to so mnou mysli?
Momaaa

Stretávame sa asi 2 mesiace vždy ked sa pohádame mi povie ze "my sme len kamaráti tak co robíš" spala som sem tam aj uňho ale rodičom ma nepredstavil náhodou sme sa len stretli ... Vravel mi kolko vela dievčat mal a potom mi povedal ze klamal (uverila som mu všetko je to notoricky klamár čomu mam teraz veriť?? hovorí sa o nom ze vypisuje každej a rad namotava...) ale ja som sa nechcela naviazať pretože sa bojim k niekomu nieco cítiť well... Ked sme si vypili mi povedal ze ma lubi a na druhy den mi povedal ze lubi svoju bývalú a chce sa k nej vrátiť velmi som plakala a zranilo ma to ostala som chladná a odvtedy mam pocit ze som taka jeho náhrada bývalej .... Ked chodi na party nikdy ma nezavolá (opýtal sa ma ako je to medzi nami lebo ze ked chodi tsk si rad nájde nejaku inú- potom ked som sla na party ja a dala som niekomu pusu- pri nom to bol ako raj a pri tomto "ulete" nic- tak som bola ten najhorší clovek ktory sa kurvy a ze on si robil len srandu velmi som to oľutovala uz par minut na to ako sa to stalo ....chvíľu plakal a o 5/10 min mi velmi velmi škaredo vynadal ze som si sama vybrala ze som klamárka ze som ho sklamala a nikdy mi nic neuverí ze som sa mu zhnusila nemôže ma ani vidieť a nenávidí ma... Ze sa určite všade kurvym a je mu zo mna zle .....
Velmi ma to trápi myslite ze je to moja chyba a som taka ako ma opísal? Čomu mam veriť aký je záležalo mu na mne? Nikdy som neverila ze by ma mohol mat rad... Neviem co dalej

celebrita FB

Je to čistý provokatér, ešte aj klamár, ktorý neprechováva úctu k ženám, ale naschvál ich zraňuje. Na takého ser, jak ti tu už písali. Vyberaj si spomedzi skromnejších chlapcov, nerieš namyslencov. S takými ti nikdy dobre nebude.

ANGEL-DEMON

na 23 rokov by sa čakalo že budeš mať nejaký rozum... chodiť k nemu domov ako nejaka "slečna z eskortnej služby" ked neni schopny ani rodicom povedať "hej vy toto je moja frajerka.."
nemáš žiadnu sebauctu...

toto je dovod prečo ja neriešim chlapov čo nemaju svoje byvanie,..
ja mam svoj byt a minule ma moj potencionalny milenec chcel k nemu zobrat ale nebyva sám... no dakujem neprosím!!!! hned ma prešla chut a este ked chcel aby sme sa stretavali u neho... a ja nemam zaujem narazať v byte na jeho rodinu ked sa pojdem vyšťať... bolo by to MAX! trápne že "čau , ty si jeho sestra? ja som jeho ....čo? milenka, suka, eskort, štetka..či čo??!!!" ked ja mam vlastny byt a chlap je odo mna starsi o 4roky a nema svoje byvanie..
a nema ani auto takze otras! a je lenivy aby prisiel ku mne...
heslo:
"neriešiť ubožiakov"

Alessandra999

Viem, , že budem za zlu, ale pri čítaní toho príspevku má napadlo len jedno -
ON JE DEBIL a TY SI DEBIL ....