Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manželstvo?

Príspevok v téme: manželstvo?
Leana17

Ahojte.
S manželom sme svoji iba pol roka. Vzali sme sa po krátkej známosti, a to bola asi chyba. Lenže on je cudzinec, žijeme teda v zahraničí. Problémy trvajú už asi 2 mesiace. Za hlúposti, každý den. Ako keby sme si už začali liezť na nervy a akoby sme sa prestali mať radi. Neviem, cítim taký čudný pocit medzi nami denno-denne. Cítim sa zle, že si navzájom ubližujú ľudia, ktorí sa mali tak radi. Neviem ako sa dá prestať milovať zo dna na den. No začínam mať pocit, že to nikam nevedie. Vždy iba k dalšej hádke. Už som z toho psychicky zničená a človek, ktorého som predtým milovala, sa mi kvôli týmto neustálym hádkam začína hnusiť. Viem, že manželstvo je zložité. Vzali sme sa, preto aby som mohla ostať v danej krajine, pretože sme chceli ostať spolu. Len už neviem ako to mám riešiť. Poradte mi z vlastnej skúsenosti. Dakujem.

ANGEL-DEMON

gratulujem... máš čo si chcela = ostala si v danej krajine..
a čo sa týka všeobecne vzťahov s cudzincami neni o čom... iná kultura, mentalita....atd.....
ked je niekto neschopny si trvaly pobyt poriesit inou cestou napr. najdenim si tam stabilnej práce... tak uloví cudzinca, rychlo si ho zoberie a potom narieka...