Dobrý deň/večer/ráno. Potreboval by som radu ohladom rozchodu s mojou ex. Rozišla sa so mnou kvôli môjmu naj kamošovi(24r), z dôvodu že do neho zamilovaná ešte skorej než si so mnou niečo začala. Mám 20 oná bude mať 16.(viem dosť velký rozdiel). Ňajväčšia sranda je to že on ju nechce a ona to vie. Aj keď viem dôvod toho prečo sa so mnou rozišla, tak ju velmi moc milujem lebo som s ňou prežil toho velmi vela. Akosik sa s tým neviem zmieriť, aj po 2 mesiacoch po rozchode, sice som s ňou nebol ani pol roka ale za ten čas som si k nej dokázal spraviť také silné puto že som z toho uplne zdeptaný, s kamošom sa bavím(nemôže za to), ten sa na ňu uplne vykašlal lebo mu na druhý deň čo sa so mnou rozišla napísala že je do neho zamilovaná. Chcel by som ju naspäť pretože moje city k nej sa vôbec nezmenili. Chcel by som vedieť váš názor čo si o tom myslíte, poprípade radu čo mám robiť, alebo ako sa z toho dostať.
Kvôli inému
ktorú časť toho že je "zalubena do tvojho kamoša" ?! si nepochopil...
chceš sa jej pchať do riti? ked ona ta nechce... a je to zjavne len praštené decko kedze s tebou chodila aj napriek tomu že ťa nechcela..!
Ona bola od začiatku zamilovaná do tvojho kamarata a dala sa dokopy S Tebou. Po celý čas toho kamoša milovala a nakoniec to bol dôvod rozchodu.... Naozaj chceš mať po svojom boku dievča , ktoré od začiatku miluje iného ale je S Tebou?
Máš pocit, že si ako muž nič viac nezaslúžis? Ja Myslím, že si zaslúžiš - takú pre ktorú TY budeš na 1. mieste!!!
2 mesiace po rozchode je absolutne nič! Čiže je normal ak na ňu myslíš a prechovavas K nej city, môže to trvať I polroka, dlhšie,... No dobrá správa je, že nie večne :)
Nechci ju späť - lebo ona o teba nestojí... Bola by to len strata tvojej energie, času, ak by si sa ju snažil získať späť....
Ano, teraz budeš mať ťažšie obdobie, ale ver že skončí ( tak ako všetko raz skončí ) a časom budeš opäť šťastný ;)
Good luck