Asexualita??

Príspevok v téme: Asexualita??
mimoon

Rada by som sa v tomto texte trošku rozpísala...takže všetko to začalo asi tak s príchodom puberty,no čím som staršia tým sa to viac a viac zhoršuje...najprv to bol odpor voči niektorým ľudom,potom voči všetkým -samozrejme až na menší kruh ľudí ktorých si tiež k telu radšej nepúšťam.Väčšinou trávim čas sama mimo ľudí, no čudné je že mi to vyhovuje celý deň sedieť v izbe teda pokiaľ neupratujem alebo tak...u mňa je celkom normálne že mávam samomluvy,že mám divné pochody v správaní a v škole ma nazývajú psychopatom.Plus cítim odpor voči opačnému pohlaviu,vôbec ma nepriťahuje mužské telo ale zase ani to ženské.Nemám žiadnych kamarátov v mužskom pohlaví s otcom nekomunikujem.Neznášam ani len fyzický kontakt s osobami je jedno akého pohlavia ,v rodine potom dosť často prichádza k nepochopeniu,nadávajú mi že som chladná a bezcitná,že vraj ani vlastnú mamu neobjímem...nerobím to naschvál,no očividne to nikomu nedošlo...Myslíte si že mám nejaký psychický problém ? Skôr mi to príde ako asexualita neviem :(

joga

ja z tohto neviem vydedukovat vobec nic. samomluva je nejaky problem, to si skus vygooglit. ine posudit neviem.

daj to do temy vztahy, sem nikto nezabludi.