Caute, mam 17 rokov a uz asi rok aj daco trpim akne, fakt neviem co mam robit, uz priblizne 2 az tri mesiace navstevujem jednu kozmeticku a robi mi chemicky peeling, asi je to iba povrchovy natrie mi nieco na tvar pocka 20-25 minut a potom mi to zotrie, ja fakt neviem co mam robit :( Poradte mi prosim vas, prikladam aj fotku kde mozete vidiet nieco v tvare "U" neviem ci je to jazva a neviem ci mi to zmizne, rodicia mi hovoria ze ten chemicky peeling mi absolutne nepomaha.
Akné - SOM ZUFALY
zinok v liekovej forme je dobry na stav kože,vlasov, nechtov...
a je aj zinkova masť, ked som mala ekzem napisala mi to kozna a pekne mi to pohaslo... čiže pomáha...
zakladatel temy by mal svoj problem riešiť aj s kožnou lekárkou,
no čo sa týka jaziev tie mu ostanú, tak preto je najlepsie ist za kozmetičkou na tu diamantovu mikrodermabraziu... drahe to nie je..
chcem ist aj ja , pritom s pletou problemy nemám, akne som nikdy nemala... ale je to dobre na rozsirene pory, proti vráskam...
kedze sa zbrusuje koža a regeneruje sa...
vid. GOOGLE
Pomaha zinok na akne?
JA som zacala pouzivat dusocrem a neviem si ho vynachvalit, ten by ti mohol pomoct, ano je zname ze sa pouziva babatkam na zadok ale je dobry aj na akne a aj to je na nom napisane hned na obale, skus objendat cez -odkaz odstránený-
najdi si tam zlavu a potom na pilulke objednaj, vravim preto lebo sudocrem neni najlacnejsi a asi ti bude treba ten najvacsi
+ zdrava strava, komplet zmenit zivotosprávu...
nejesť čipsy a sladkosti... a fastfoody
chemicky peeling je nula bodov...
ty potrebujes aby sa tvoja kož zregenerovala... a v tom ti pomoze ako som uz pisala v inom prispevku
"diamantova dermabrazia" tzv. - zbrusenie koze,
robi sa pristrojom kt. sa vola "xilia"
ak to tato kozmeticka nerobí chod ku inej..
moja známa mala akné + zjazvenu plet po starom akne...
a pekne jej to pomohlo, pomaly, postupne sa jej plet dala do poriadku...
hod si do google info o tom.... a mozes aj xilia a nazov tvojho mesta.... a hned ti vyhodi kto to u vas v meste robí....
kazda druha kozmeticka to má ....
Bol si u kozneho lekara? Akne sice nevylieci uplne, no urcite ich dostane do akceptovatelneho stavu. Rano aj vecer treba plet cistit. Kludne aj mydlom Protex, vycistit pletovou vodou bez alkoholu a hydratovat hydratacnym kremom na problematicku plet. Najlepsie prirodnym bez silikonov. Chemicky peeling to tiez moze zhorsovat.
Akné je kožné ochorenie, ktoré sa dá liečiť. prečo nejdeš na kožné??
Ahoj ja som mala podobný problém...hlavne okolo úst,brady a čela síce som to nemala až tak nakope skôr som to mala po celej tvári. Dosť sa mi mastila pleť. Vyriešila som to takto: každé ráno, večer aj keď som prišla domov zo školy som si umyla tvár mydlom Protex ale postačí ti aj hocijaké iné tuhé mydlo -len nepoužívaj tie hnusné tekuté mydlá lebo z toho budeš mať slizkú tvár... stále mám akné ale ovela menej červené a nemám toho už tak vela.
Čo sa kozmetičky týka radšej kašli na to. Ani mne to nepomohlo.
Prajem vela štastia