Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné - SOM ZUFALY

Príspevok v téme: Akné - SOM ZUFALY
denko11

Caute, mam 17 rokov a uz asi rok aj daco trpim akne, fakt neviem co mam robit, uz priblizne 2 az tri mesiace navstevujem jednu kozmeticku a robi mi chemicky peeling, asi je to iba povrchovy natrie mi nieco na tvar pocka 20-25 minut a potom mi to zotrie, ja fakt neviem co mam robit :( Poradte mi prosim vas, prikladam aj fotku kde mozete vidiet nieco v tvare "U" neviem ci je to jazva a neviem ci mi to zmizne, rodicia mi hovoria ze ten chemicky peeling mi absolutne nepomaha.

ANGEL-DEMON

zinok v liekovej forme je dobry na stav kože,vlasov, nechtov...
a je aj zinkova masť, ked som mala ekzem napisala mi to kozna a pekne mi to pohaslo... čiže pomáha...

zakladatel temy by mal svoj problem riešiť aj s kožnou lekárkou,
no čo sa týka jaziev tie mu ostanú, tak preto je najlepsie ist za kozmetičkou na tu diamantovu mikrodermabraziu... drahe to nie je..
chcem ist aj ja , pritom s pletou problemy nemám, akne som nikdy nemala... ale je to dobre na rozsirene pory, proti vráskam...
kedze sa zbrusuje koža a regeneruje sa...
vid. GOOGLE

bee_1

JA som zacala pouzivat dusocrem a neviem si ho vynachvalit, ten by ti mohol pomoct, ano je zname ze sa pouziva babatkam na zadok ale je dobry aj na akne a aj to je na nom napisane hned na obale, skus objendat cez -odkaz odstránený-
najdi si tam zlavu a potom na pilulke objednaj, vravim preto lebo sudocrem neni najlacnejsi a asi ti bude treba ten najvacsi

ANGEL-DEMON

chemicky peeling je nula bodov...
ty potrebujes aby sa tvoja kož zregenerovala... a v tom ti pomoze ako som uz pisala v inom prispevku

"diamantova dermabrazia" tzv. - zbrusenie koze,
robi sa pristrojom kt. sa vola "xilia"
ak to tato kozmeticka nerobí chod ku inej..
moja známa mala akné + zjazvenu plet po starom akne...
a pekne jej to pomohlo, pomaly, postupne sa jej plet dala do poriadku...

hod si do google info o tom.... a mozes aj xilia a nazov tvojho mesta.... a hned ti vyhodi kto to u vas v meste robí....
kazda druha kozmeticka to má ....

swistica

Bol si u kozneho lekara? Akne sice nevylieci uplne, no urcite ich dostane do akceptovatelneho stavu. Rano aj vecer treba plet cistit. Kludne aj mydlom Protex, vycistit pletovou vodou bez alkoholu a hydratovat hydratacnym kremom na problematicku plet. Najlepsie prirodnym bez silikonov. Chemicky peeling to tiez moze zhorsovat.

bar_bora

Ahoj ja som mala podobný problém...hlavne okolo úst,brady a čela síce som to nemala až tak nakope skôr som to mala po celej tvári. Dosť sa mi mastila pleť. Vyriešila som to takto: každé ráno, večer aj keď som prišla domov zo školy som si umyla tvár mydlom Protex ale postačí ti aj hocijaké iné tuhé mydlo -len nepoužívaj tie hnusné tekuté mydlá lebo z toho budeš mať slizkú tvár... stále mám akné ale ovela menej červené a nemám toho už tak vela.
Čo sa kozmetičky týka radšej kašli na to. Ani mne to nepomohlo.
Prajem vela štastia