Ahojte, dámy máte skúsenosť s pančuchami v spreji? Nedávno som narazila na tento produkt a celkom ma to zaujalo. Keď sa oteplý, celkom by sa to mohlo hodiť, lebo neznášam silonky. A teraz v zime by som to rada vyskúšala. keby sa to nejak nepodarí ľahšie sa to da skryť.
Pančuchy v spreji
Ono tých značiek je viac, ale ja kupujem značku St. Moriz. Mám od nich overená aj klasické samoopalováky. Ja si vždy pred letom robím takú zásobičku, lebo občas ich nemôžem len tak zohnať, lebo je to vypredané. Momentálne som to videla aj na tejto stránke -odkaz odstránený-
Tak to by sa mi naozaj páčilo. Tie moje albinske nohy v lete nevyzerajú bohvie ako v sukni. A máš odskúšané aj nejaké konkrétne značky?
Kočky, je to v podstate samoopalovák na nohy. Nastriekate čo najrovnomernejšie na nohy a urobí vám to efekt, ako by ste mali opáleneé nohy, alebo skôr nohy v silonkách. Na leto, jar a aj v zime ak treba je to super vec.
O tom som ešte nepočula? To ako funguje? Máte to odskúšané niekto? Kde sa to dá zohnať? Ja tiež na nohách neznesiem silonky.