Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to robí?

Ernesto

uplne ho zrusit, co ze atakuje? jeho rodinu tiez ignorovat a hotovo. po rokoch im to mozes vysvetlit. koniec debaty, problem vyrieseny.

neviem111111

ty nevies JEHO mame a JEHO sestre zabudnut, ze idu jemu na svadbu? :D svojmu synovi a svojmu bratovi? 4 roky po rozvode s tebou? inak si ok?

jedlicka

tak hraj mrtveho chrobaka, prestanu sa ozyvat
ale preco on ma potrebu sa ozyvat, asi chce mat kamaratsky vztah a mysli si, ze aj ty

Laska89

A s týmto si neviem rady. Natvrdo odmietnuť jeho, ale čo bývala svokra a švagrine? Aj tie ma kontaktujú, no ja im neviem zabudnúť ako zrazu otočili a idú mu na svadbu. Ani s nimi sa nemám stýkať? Ja vôbec neviem ako reagovať, všetko má to boli a bojím sa, že nakoniec to nezvládnem a odídem.

hehe1

a preco si nenajdes niekoho? .... jemu to robi dobre, asi vie, ze si slaba ....treba sa vzchopit, lebo zle dopadnes... ked ta bude kontaktovat, treba natvrdo odmietnut a hrat nezaujem ...

Laska89

Veď práveze som sa mu 2 mesiace úspešné vyhýbala aj osobne aj cez telefón, mail, ale tieto posledné dni pred vianocami ma stále atakoval, všetkých upodozrieval, že má zatajujú. A veru priznám, že mi bolo tie dva mesiace oveľa lepšie.

Ernesto

absolutne prerusit akykolvek kontakt, mne nikdy nic ine nepomohlo. aj teraz, ked uz mi je ex maximalne ukradnuta, tak vcera mi napisala k vianociam /email bloknuty nemam/, tak mi bolo chvilu na hovno.

zide z oci, zide z mysle. ty este dokonca aj vies ze sa bude zenit? ved to ta musi rozdrapit. ja ani neviem, ci moja ex vobec niekoho ma, resp kolkych uz mala ani nic ... ver mi, zivot je tak omnoho krajsi

potom po x rokoch s nim mozes byt v kontakte, lebo ta to prejde. ja som takto s dalsou ex v kontakte bez najmensich problemov, 5 rokov som s nou nebol v kontakte a teraz sme si parkrat pisali, ma dva roky frajera a ani to so mnou nepohlo a to som bol v keli aj z tej :-D

takze hned teraz ako si to precitas, tak si pekne blokni jeho mobil, email, skype, FB, vsetko pekne zaradom. kludne aj bez vysvetlenia, nemas dovod mu vobec nieco oznamovat, on ma predsa manzelku. a uvidis, na vianoce 2026 s nim budes moct kludne aj posediet pri vecernom stole a budete sa spolu smiat aj s jeho zenou :-)

qweqweqwe

Ty si daj po hube sprava-zlava! Za to, ze si nedokazes dat v hlave dokopy, ze to je k.k.t. Niektore zenske su fakt slepice. Chces radu? Vyzer si to svoje trapenie, za ktore si uz teraz (4 roky po rozvode?????) mozes len ty sama, a potom, ked skoncis z neho a tej tvojej zadubenosti na psychiatrii, ti to mozno docvakne. Zobud sa!!!!!!!!!!!!