Oslabla mi ruka zo dna na deň

Príspevok v téme: Oslabla mi ruka zo dna na deň
Patrik2323

Zdravím. Už je tomu 3 týždne čo mi záhadne prestalo vladať rameno.. zistil som to v posilnovni kde som zistil že mi pravá ruka nevladze to čo ľava .. ruka ani rameno neboli, na žiadny úraz si nespomínam takže netuším čo to mohlo sposobiť.. ja tomu nerozumiem akoby ta ruka ani nebola moja.. pri praci to nepostrehnem pretože ruka funguje normalne dokažem nou dvihat bežne veci vsetko bez problemov Ked chcem zistit či problem pretrváva tak v robote máme posilku.. zabehnem tam a skusim predpaziť 12 kg na lavú a potom hned na pravú.. no pravá sa pohne len par cm hore a dalej nevladzem .. tak zistim ze problem pretrváva a ja nemozem dalej cviciť.. robi mi to problem aj pri vsetkych ostatnych cvikoch kde sa ruka zapaja ..ak chcem dvihnuť jednoručku nad hlavu tak v lavej ruke nie je problem 20 kg kdezto s pravou je to akoby som mal dvihnut 100.. a to som stale tlacil rovnake vahy na obe rukyrovnake.. no to ze necvicim je najmensi problem skor sa zacinam bat o zdravie .. čo to moze sposobovať?

swistica

Nekaz so Vianoce a nepatraj, lebo vygooglis viacero neprijemnych chorob. Po sviatkoch treba ist hned k neurologovy.