Po rozchode spred roka sa mi kazdy novu vzťah hnusi

Príspevok v téme: Po rozchode spred roka sa mi kazdy novu vzťah hnusi
Hursen

Ahojte.

Neviem co to presne je co citim ale neviem nájsť konkrétne žiadnu radu na internete. Mam 20 rokov. Mnoho ľudí má zdrave vzťahy okolo mňa. Ja som sa zalubil prvy krat vazne v 17 rokoch a zacal som chodit s dotycnou dievcinou, chodili sme spolu 1 a pol roka. Naozaj som ju ľúbil. Ale veci sa pomaly menili, ona sa menila a asi aj ja. Z môjho pohľadu sa jej nároky na mňa stále zvyšovali. Nebol som jej dosť dobrý zdalo sa mi a mala tendenciu vo vzťahu vládnuť a rozhodovať. Bola staršia odo mňa o 4 roky ale nemyslím že to bolo tým, skôr povahou.

A tak sme sa rozisli. Zaujímavé, že po všetkých tých skúsenostiach to pre mňa nebolo vôbec ťažké, raz ten pohár už pretiekol a bolo po. Žiadny kontakt. Akurát sa rozlúčila keď sa sťahovala do iného mesta kde si o chvíľu našla ďalšieho partnera.

Lenže ja som ostal akýsi zatrpknuty. Rozumiem že človek nemá chuť na vzťah pár mesiacov po rozchode. Lenže u mňa to bude o chvíľu už rok čo sme sa rozisli a ja ani len v mysli nemám chuť začať s niekým chodiť. Vzťah sa pre mňa teraz rovná strate slobody, hádkam a hnaniu ku vyššej výkonnosti. Mam svoje hobby, ktoré mojej priateľke vadilo, je to spojené s turistikou. Dnes mi ako prvé napadne pri potencionálnej žene ktorá prejde okolo: pozor, niekto kto by ti mohol vziať hobby, rýchlo prec.

Je to len môj prechodný stav alebo som naozaj v nejakom trpkom stave? Ospravedlnujem sa za gramatické chyby, ak sa vyskytnú, píšem rýchlo na mobile. Dakujem.

Klaudia12

Ahoj ja si myslim ze to chce cas, niekto mesiac, niekomu ani rok nestaci, ked stretnes zenu ktora bude mat podobne zaluby alebo ta. Bude podporovat nicoho sa vzdavat nemusis, vztah nie je urcite o otroctve, laska dava priestor

kokos222

Musis sa rozhodnut , bud sloboda alebo vztah , zena vzdy predstavuje otroctvo , budes sa musiet vzdat vsetkeho co jej nebude vyhovovat.

qweqweqwe

Mas blbu skusenost. Potrebujes iba cas, to prejde. Ja som tiez vo svojom prvom vztahu bola povazovana iba za majetok bez vlastnej osobnosti a myslela som si, ze kazdy dalsi vztah bude o tom, ze ma niekto bude chciet vlastnit. Aj to tak bolo, a tak som sa so vsetkymi vzdy velmi rychlo rozchadzala. Nakoniec sa nasiel ten, co mi dava vo vztahu to, co si myslim, ze by som mala vo vztahu dostavat. Zivot je o vyvoji a nic nie je nemenne. Daj si cas, budes v poriadku, neboj :)

Badumtss

Som na tom rovnako, ale u mňa to trvá už 5 rokov :D takže si myslím že buď to v sebe potlačíš a nájdeš si priateľku, alebo ostaneš sám so svojím hobby ako ja :D