Neviete mi poradiť niekto, ako sa dostať do Kanady, na trvalo? Chcel by som tu žiť a pracovať ale mám len gymnázium, anglicky viem dosť dobre ale neviem čo všetko treba. Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem
kanada
v tvojom veku a vzdelani mas len jedinu moznost a to najdes zakladne info tu:
www.pracavkanade.sk
studovat v CA je drahe pre cudzincov
ubytovanie - izba v Toronte viac ako 600 CAD
mesacnik na dopravu v Toronte na metro, elektr, autobusy - 140 CAD
mobil nejaky najlacnejsi program okolo 40 CAD
strava, jednoducha, ziadne restiky cca 400 CAD
minimalna mzda asi 11 Cad-hod
My mame v skole ucitela, ktory nikdy nic poriadne nevysvetli, a ked sa ho spytame, povie, ze si to mame vygooglit :-D hovorime mu "najlepsi ucitel na skole" a ako vidim, viacerym by sa zislo :-D celkovo ma zarazaju ludia, ktori pridu na forum o zdravi s takymito temami a este to ani len nezaradia do spravnej kategorie ale pichnu to do Vztahov :-D vela stastia v ceste do Kanady
Ernesto :-D díky
ja som ešte nikde nebola v zahraničí... ale je pravda že ked pojdem nebudem sa tu pytat ze ako kam...
su ludia ktorí nevedia sami sa nikam pohnut, ze ich treba za ručičku...
za prácou novou aj na SVK nie ešte mimo svk ich treba zaniesť...
ja by som do Kanady nešla lebo je tam zima :-D a ja nemám rada zimu... radšej niekam do teplych krajín... ale ked tam pojdem tak tam budem skor ako zakladatel temy v Kanade :-D
zil som v 4 krajinach mimo SR, prvykrat som vycestoval ako 21r a hned mimo EU, takze vybavovaciek okolo toho bolo dost.
ked som sa vratil, tak som odpovedal nespocetne velakrat na otazky ako su tie tvoje: ako? co mam robit? kde mam co poslat? odkial co stiahnut? potrebujem viza? pracu si jak najdem?
vsetci tito ludia mali jedno spolocne: nikdy nikam nevycestovali. potom bola druha skupina ludi ako angel demon, ktori vycestovali, ale nikdy som nepocul, ze by sa vypytovali druhych co a ako. proste si zistili co a ako a sli. vid ten fatalny rozdiel, kde ty sa len pytas a ona ani nema zaujem ist do kanady a uz je 100x dalej ... za 10 sekund.
drzim palce, snad ta to trochu nakopne a odpises nam niekedy z kanady :-)
jednoduchšie je hodiť do gúúgle ako tuto temy zakladať....
stačí napísať "práca Kanada"
a vyhodí ti napr.
Injoy.sk
pracavkanade.sk
www.canago.com
zabralo mi to menej času ako napisanie tohto prispevku!