Čo budete robiť na Silvestra ?

Príspevok v téme: Čo budete robiť na Silvestra ?
nemamprezyvku

Zdravím a pekné sviatky prajem všetkým :)

Chcel by som sa spýtať, že ako budete vy tráviť 31. decembra ? Ako budete oslavovať, kde?

Ja by som chcel už konečne na Silvestra niečo zažiť a nie len sedieť doma s rodinou, o pol noci si pripiť jeden pohárik vína, vyjsť von pred dom, pustiť nejaké tie pyrotechnické blbosti a ísť spať. Už ma to fakt nebaví...

21 rokov, mal by som ísť niekde na chatu s kamarátmi alebo čo, ale ja okrem najbližšej rodiny nemám fakt absolútne nikoho, som úplne sám.

Ale čo mám robiť? Kde sa ešte dá ísť? Som sám, a trocha sa aj bojím, že keby som išiel niekde len tak, tak by sa to neskončilo dobre. Nejaké kluby, alebo niečo ? Neviem, ale určite by som chcel vypadnúť z domu, ale nemám moc peňazí...

A teraz ešte k tomu, prečo som to dal do témy "vzťahy". Blíži sa koniec roka 2016 a ja som stále sám, mám z toho už blbé stavy. Stále som ešte vôbec nič nezažil (if you know what i mean) a tak ma napadlo, že tento čas by mohol byť príležitosťou na ehm... "zoznámenie". Pod vplyvom alkoholu sú ľudia predsa len uvoľnenejší.

Čo by ste robili v mojom prípade? Kde mám ísť, kde sa nemusí veľa platiť ? Bratislava, a možno aj okolie, ale skôr nie.

pomocnica

Hmmm, treba peniaze na niečo poriadne, ale veď zabaviť sa dá aj bez nich. Choď do mesta, užívaj si, choď do klubov, uvoľni sa a možno niekoho stretneš. :)
No ja budem so známymi buď u nás, alebo my u nich. :P
Potom pustíme nejaké to APOLLO a prejeme sa, klasika. Tiež by som vyskúšala aj niečo iné, možno inokedy. :) zatiaľ som v pohode. Vieš, nemusí to byť presne na Silvestra, zážitky môžeš zažívať celý rok a nie celý rok čakať, že niečo zažiješ, zažívaj hneď teraz!
Pekné Vianoce a šťastný nový rok 2017! :-)

Hracc

Ja si vybehnem kamsi na hory :-) mozno aj na daky nocny vyslap kamsi s pozorovanim ohnostrojov.

Chata mi pride ako blbost, zavriet sa medzi 4 steny a pit mozes ktorykolvek den v roku :-D