Zdravím a pekné sviatky prajem všetkým :)
Chcel by som sa spýtať, že ako budete vy tráviť 31. decembra ? Ako budete oslavovať, kde?
Ja by som chcel už konečne na Silvestra niečo zažiť a nie len sedieť doma s rodinou, o pol noci si pripiť jeden pohárik vína, vyjsť von pred dom, pustiť nejaké tie pyrotechnické blbosti a ísť spať. Už ma to fakt nebaví...
21 rokov, mal by som ísť niekde na chatu s kamarátmi alebo čo, ale ja okrem najbližšej rodiny nemám fakt absolútne nikoho, som úplne sám.
Ale čo mám robiť? Kde sa ešte dá ísť? Som sám, a trocha sa aj bojím, že keby som išiel niekde len tak, tak by sa to neskončilo dobre. Nejaké kluby, alebo niečo ? Neviem, ale určite by som chcel vypadnúť z domu, ale nemám moc peňazí...
A teraz ešte k tomu, prečo som to dal do témy "vzťahy". Blíži sa koniec roka 2016 a ja som stále sám, mám z toho už blbé stavy. Stále som ešte vôbec nič nezažil (if you know what i mean) a tak ma napadlo, že tento čas by mohol byť príležitosťou na ehm... "zoznámenie". Pod vplyvom alkoholu sú ľudia predsa len uvoľnenejší.
Čo by ste robili v mojom prípade? Kde mám ísť, kde sa nemusí veľa platiť ? Bratislava, a možno aj okolie, ale skôr nie.