Myslienky

Príspevok v téme: Myslienky
sportovec1

Prosim, kto z vás to zažil alebo vie o tom niečo?
Mam neustale spochybnujuce myšlienky.Napr. premyslam nad niecim a vzdy myslienky proti mne, ako keby boli cudze, ako keby neboli moje. Mam strach, ze mam schízu. Rozmyslam, ci som dobry clovek a hned myslienka, ze som zly, ze dobrotu len hrajem.Alebo keď niečo urobim vždy myšlienky negatívneho typu voči mojej osobe.Uz sa v sebe nevyznam.
Tiež vela veci rozoberam v hlave a ked nepridem na podstatu veci, mam depresie. Uz ani neviem ci som normálny.
Nemal som ľahký život, od 14 psychicka sikana, nasledne aj mierne fyzicka, vysmechy, stres, gamblerstvo, socialna fobia.
Teraz mam 24, pracujem, ale vela casu po praci prelezim sam v izbe. Nemam sil z tých myslienok vstat a ist von alebo nieco co by ma bavilo...Aj teraz ked som to pisal, tak som mal myslienku,´´´ved si nič neprezil tak nefnukaj,,...uvedomujem si ze su v mojej hlave, no ako keby som pochyboval ci su skutocne moje.
Liecim sa na depresiu a uzkost,

sunnyball13

...súhlasím aj ja s tou relaxáciou....ja som úplne takéto problémy nemal...ale býval som v napätí...a začal som meditovať a relaxovať....a to bolo moje najlepšie životné obdobie...odvtedy viem čo to je šťastie...a stačilo mi úplne aj ked som bol sám, takže nesúhlasím úplne s tým, že musíš súrne niekoho hľadať, spriaznenú dušu...áno pomôže to, ale to len ako keby na chvílu zakryje problém, ktorý tu zostane...jediný problém vidím v tom, že ak je človek na tom horšie tak relaxácie idú ťažko, neviem či sa dá do toho nútiť..mne to nešlo....takže odporúčam s tým začať v kvázi lepšom rozpoložení...

Cliattsi

Ahoj sportovec1. Máš podobné problémy, aké som mal ja volakedy. Bol by som rád, keby si mi napísal na email. Zaujímajú ma tieto veci. Tiež mám soc. fóbiu, aj ked už teraz miernejšiu, tiež som bol šikanovaný. A mal som aj depresiu. Kľúčom riešenia tvojich problémov by mohla byť aplikovaná relaxácia. Pozri na nete. A napíš mi, chcem o tom rozprávať .díky :)

Alessandra999

Podľa mňa je problém v tom, že tráviš veľa voľného času SÁM. Potrebuješ mať pri sebe osobu, ľudí a tráviť s nimi voľný čas, baviť sa o bežných veciach, zasmiať sa a vtedy nebudeš mať čas premýšľať nad sebou a svojimi myšlienkami.

Nájdi si spriaznenú dušu (ak ju nemáš), prihlás sa do nejakého kurzu, kde budeš v kontakte s inými ľuďmi, napadol ma napr. jazykový kurz :)

GOOD LUCK

lLily

Ak tie myslienky prichadzaju behom interakcie s druhymi ludmi, tak sice nebudu tak celkom tvoje, no moze v nich byt dost pravdy. Napriklad ozaj sa nevyplaca ist sam proti sebe a hrat sa nieco co nie si, respektive cim sa necitis byt. Dobro a zlo su dost relativne pojmy.

medikamentus

Skus sa na to opytat svojho psych. lekara.
Ja si nemyslim, ze by to mala byt schizofrenia, lebo
aj pri depresii sa vyskytuju taketo "neproduktivne" myslienky. A vela myslienok, preskakuju jedna cez druhu a to znervoznuje cloveka, nevie sa sustredit..
Liecis sa z depresie, ale asi mas zle nastavenu liecbu. Treba o tom hovorit s
osetrujucim lekarom.

Lubko4

Aj Janko z okolia Vranova má rovnaké myšlienky, no pravidelná konzumácia alkoholu mú tieto myšlienky doslova zmizikuje.

Najčítanejšie články