priateľ je športový typ, športuje každý deň , napadlo mi mu kúpiť sluchatká kedže rád chodí behať a veľakrát sa sťažoval na tie kablikové, kupovala som mu www.carneo.sk
Elektronika pod stromček? Odteraz to nebude nuda!
ja by som sa toho nebála, muža to vždy potešilo, naposledy som mu kupovala hodinky od carneo, sú to tie smart
síce sa chcem inšpirtovať nie na vianoce ale už som zúfala čo dať ocinovi na 50-tku, rozmýšľala som aj na elektronikou ale nejaké tipy na dobrú stránku na sluchadlá
ja súhlasím, pod stromčekom to poteší vždy. či už telefón, reproduktor alebo teraz sú populárne aj bluetooth sluchadlá
pri mužoch to je vždy prijateľný darček, napríklad mňa by tiež potešili nové sluchatká alebo hodinky
elektronikou u môjho muža nikdy nič nestratím, vyzná sa a rád sa zaujíma o túto kategóriu
Ja som maminke na vianoce kúpila krásny a hlavne veľmi kvalitný mixer klarstein, bol za rozumnú cenu a veľmi ju teší do dnes :)
jjj perfektný najsamlepší darček :) my sme si pod stromček kúpili smart tv od orava.eu s jednoduchým ovládaním a rýchlym pripojením na wifi :) a lepší darček si predstaviť neviem
Elektronika pod stromček je podľa mňa najlepšia možnosť. Je drahá, takže si ju človek nekúpi len tak sám a vydrží, nie je na jedno použitie. Mám však takú skúsenosť, že mi vždy drahú elektroniku niekto ukradol z bytu! Najskôr som si myslel, že mám medzi kamarátmi zradcu, tak som sa prestal pred nimi chváliť, keď mi niečo pribudlo, ale kradlo sa u mňa aj napriek tomu! Dal som si potom vyhotoviť Sherlock bezpečnostné dvere, no a odvtedy mi nič nezmizlo (trikrát klopkám na dvere). Takže elektronika pod stromček určite áno, ale pozor na to, či nemáte dvere, ktoré sú vlastne len "na okrasu".
Výber vianočných darčekov môže byť niekedy tvrdý oriešok. Človek uvažuje, čím najviac poteší svojich najbližších, a niekedy by dal všetko za radu nad zlato! Preto vám prinášame tipy, ktoré potešia každú náturu.