Zdravim,
od zaciatku Novembra som zacal nachadzat male stopy krvy v rannych hlienoch (len nieco ako maly cerveny pasik v soploch). Nejak som to neriesil kedze to nebolo nic vazne, ale kedze to ani po par tyzdnoch neodchadzalo, tak som zasiel ku krcnej.
Tu asi treba podotknut, ze medzitym som bol u obvodneho ktory mi predpisal kombinaciu dorsiflexu a guajacuranu na svaly kedze som musel zacat s rehabilitaciou. Ta mi sposobila pocity malatnosti a vseobecne mi z nich bolo na nic a vysadil som to po dvoch tyzdnoch na odporucanie krcnej a neurologa. Tato malatnost odisla asi tyzden, tyzden a pol po vysadeni. Pisem to preto lebo oba lieky znizuju zrazanlivost krvy.
Spat ku krcnej, ta mi spravila vytery z nosa a hrdla ktore sa vsak vratili ako negativne a predpisala Ascorutin. Ten uz uzivam dva tyzdne, ale napriek tomu ze pocet hlienov vseobecne sa mi znizil (co moze, nemusi mat suvis s ascorutinom), krv stale zostava a niekedy este aj viac ako pred tym (zatial co na zaciatku to boli len male stopy, napr minuly tyzden som vysmrkal, aj ked len jeden, echt krvavy).
Toto sa je prva krat co sa mi to stalo. Otazka je ci sa niekto stretol s niecim podobnym niekedy a ak ano, co asi moze byt dovodom tohto? Pred tym ako sa vratili testy si krcna myslela, ze to bude bakterialna infekcia ale labak nic take nenasiel cize neviem.