psychicky labilna povaha

Príspevok v téme: psychicky labilna povaha
ee98

dobry den, chcem si nechat poradit ci mam navstivit psychiatra ... mam taky problem ze som velmi labilna povaha, vela maličkosti ma dokaze rozhodit, nastvat a hlavne rozplakat ... ked sa nahodou rozplačem za nieco co ma trapy alebo mi je z niecoho smutno priatel mi nadava ze preco placem, mam dat hlavu hore a podobne... len problem je ze ja to tak nedokazem, asi som neni taka silna osobnost aby som to dokazala... mate niekto podobny problem ?

ANGEL-DEMON

kekesaur... a čo tak miesto skrývania príznakov odstrániť príčinu, čiže popracovať na sebavedomí...

Iiiii

A čo sa týka psychickej lability, depresií a kadejakých fóbií, tak to všetko mám presne tak u prdele, ako aj to všetko ostatné.
Mať sa rád je v tejto drbnutej dobe nado všetko.

Iiiii

Moje dieťa, s ktorým denne volám aj tri hodiny, mi púšťal cez mobil tie moderné, zahraničné pesničky (shity). Ja keby že to mám počúvať viac ako hodinu, tak to by mi drblo, ale že tentokrát kompletne. Možno z toho vám potom všetkým šije, že počúvate shity.
To si môžem nahrať svokru ako trepe na trepáku koberec a mal by som sto miliónov zhliadnutí? No, keby že som ich mal mať, tak ďakujem, neprosím.
Toto je muzika:
www.youtube.com
O 20. hodine dám do tej kontroverznej témy nejaké funny príspevky. O tom Jankovi, čiže o mne. To sa už aspoň podobá na umenie a nie na shit. Nebudem tu spamovať ostatné témy, mne o to neide.
A keď sa vám to nebude páčiť, tak mi dajte dislajk alebo to nečítajte.

Kekesaur

No mam nieco podobne, ale ako muz som zase zo vsetkeho neuveritelne prehnane nervozny a podrazdeny. Myslim ze to je z toho, ze vnutorne nie som sebaisty a tak ma kazda hovadina vyvedie z miery. Skusal som volnopredajne vitaminy, caje ale nic nepomohlo.

ANGEL-DEMON

haló!!!
sa spamätajte!
ja nechápem prečo? by hned každy za psychiatrom išiel...
je tu aj také že psycholog a to ako prvá možnosť úúplne stačí,
ked máš také pocity...
povedz obvodnemu nech ti da odporucanie, najdi si nejakeho a pokecaj s ním....
ak by si sla ku psychiatrovi, ten prve čo by urobil napchal by ťa liekmi lebo z toho má biznis!!!

Iiiiiiiiii

To ťa časom prejde a potom budeš tvrdá ako skala a všetci si na tebe vylámu zuby. Nie je to práve tá najpozitívnejšia rada, treba pomáhať, ale netreba sa rozcitlivieť pre hoci čo a ešte navyše plakať.

Najčítanejšie články