Ahojte kočky bliži sa koniec roku a za oknom uz klope dalsi-2017 vsetky by sme chceli vyzerat super a ja som sa teda rozhodla ze si dsm novorocne predsavzatie...chcela by som ako uz aj z popisu sa da vydedukovat speniy zadok...osobne si myslim ze je moj zadok fajn primerana velkost len co mi dost vadi nie je dodt pevny a skusala som uz mnoho cvikov a nic nepomohlo...nemate nejake overene cvicenia?to co pomohlo vam?..za kazdu odpoved by som bola vdacna :)
Spevnenie zadku
Áno, presne taký zadok mám. Keď ma po ňom plesneš ráno, tak večer sa mi prestane triasť. Ale vieš, už mi je to všetko jedno.
Do posilňovne môžeš chodiť aj za mňa, vopred ďakujem.
Aspoň umrieme zdravší.
www.youtube.com
A čo sa týka tých vzťahov, tak k tomu som sa vyjadril inde. Tak už vieš, ako to bolo.
Stepper mi helfol. Mám ho zo stránky: insportl.ne.
A díky za dislajky, aspoň si musel stráviť čas pri mojich demo-nahrávkach a že pozdravujem aj ostatné, ukecané "ženské" okolo teba, od ktorých máš infos o mne.
Že im odkazujem, že f. you.
Už si si kúpil IP-address changer? Však napíš niečo k veci. Čo stále píšeš o mne?:-)
Aj tebe Lubko treba spevniť zadok, že si sem šrajbol? Poznám jeden veľmi účinný a rýchly spôsob.
Už je jedno odkiaľ som, lebo vodcházím. Máme sa tu fajn, cesty sú posypané, neďaleko postavia policajné centrum, tak sa mám na čo tešiť...
Dobrý deň,tak najúčinnejší spôsob by bolo určite fitko,tam ťa to motivuje kvôli ľudom a najlepšie začať s nejakou kamarátkou.
Ale dá sa uplne v pohode aj doma so základnými cvikmi ako je Drepy atď.. :)
Alebo kupiť nejaký ten stroj domov a viem vam dať zľavu cez tuto stranku :) -odkaz odstránený-
Aj Janko z okolia Vranova túži po pevnom zadku, pretože ho má ako puding, tak si kúpil stepper.