Ahojte ..mám 18 rokov a nejde mi pretiahnuť predkožka cez zalud ..dá sa to aj nejak inak riešiť ako Urologom? Trápi ma to a je podľa mňa aj nehygienické ..Ďakujem za dobré rady.
Predkožka ..
Ich bin ein Berliner!
Ten Lubko, vie, kde bývam a tak ďalej... Je to ako verejné vyhrážanie, hoci nepriame. Nie, nie, budem túto tému topovať, aby sa ten Lubko prestal vyškierať ako malá opica.
A tú vetu, ktorou som ťa vytočil do nepríčetnosti, Ti rád zopakujem:
Ich bin ein Berliner.
Toho Lubka si treba zobrať na mušku, lebo kto vie, čo sa mu v tej jeho makovici melie, keď vie, aj kde bývam a tak ďalej.
Najmä SIS by si na Teba mala posvietiť.
A môžeš sa teraz po.ebať aj sám so sebou, keď ťa len to je.anie bije, ty antitalent na všetko, posol - osol.
Ver mi, že toto si radi prečítajú a nájdu ťa, tak ako Ty mňa, superman.
A budú ťa mať na muške.
O mne už vedia všetko. Až taký tupý tiež nie som, ale budú vedieť aj o tebe, zlatko.
IP adresu má Zdravie. Až taký sprostý nie som ani ja, hoci tu nie je zverejnená. Nie, nie, nikto nie je anonymný.
Guten Morgen, Grossmutter!
Lubko, Lubko, mám v pi.i tvoje stupídne narážky na mňa. Ty to ešte nechápeš, že každý sa nespráva ako nadržaný kanec. Podľa seba, súdim teba.
Venujem Ti túto pesničku. Najmä ten úvod by ťa mal potešiť.
www.youtube.com
Celý deň tu sedíš pri nete, nič zmysluplné nepovieš. Len mňa si si zobral na mušku. Ľudia len tak zdarma nespravia v dnešnej dobe nič, čiže ťa niekto platí, pravdepodobne.
IP nebloknú ani Tebe, ani mne, vážne divné. Kto môže byť taký štedrý, že by ťa platil, aby si tu celý deň básnil o mne. Napriek tvojmu vysokému vzdelaniu neoplývaš fakt ničím, jedine stupiditou.
A díky za reklamu, helfne. Štatistiky sú presné.
Berieš nejaké prášky?
Dal si vtip, na ktorom by sa nezasmial ani debil...
Janko z okolia Vranova do svojích 23 rokov nevedel, čo to predkožka je, pretože mu ju ako novorodencovi otec odrezal. Až v 23-ke sa o nej nahodne dočítal na nete.