Nikoho to nezaujíma

ibalgin 5

Staručký lord, milionár, má na konci svojej veľkej záhrady krásne, udržiavané jazierko a okolo neho vysádzané ovocné stromy. Jedno letné popoludnie sa rozhodne, že si natrhá čerstvé ovocie. Vezme si plastové vedro a ide k jazierku. Keď však dorazí na miesto, zistí, že v jazierku sa kúpe päť nahých mladých slečien. Hneď ako spozorujú starého pána, stiahnu sa do stredu jazierka a ponoria sa po krk do vody.
Po chvíli jedna volá na dedka: "Čo, prišiel ste nás očumovať a teraz čakáte, že vylezieme z vody, Vy úchylák?"
Na to dedo zamáva vedrom a s nevinným úsmevom hovorí: "Ale nie, prišiel som len nakŕmiť aligátora."

iiiiiiiiiiii

No, konečne som sa dožil vtipu aj od niekoho iného ako odo mňa - ha, ha. Kradnutie nickov je bežná vec, to mám v paži, ale nemalo by sa to, no, no.
www.youtube.com
Som rád, že sa cítiš dobre. Však idú Vianoce, každý si pod stromčekom nájde ten svoj darček, sú aj nehmotné darčeky, len neviem, či každý poteší, keby že nenájdeš ponožky, pán L.

Iiiii

Ide dedko s babkou sadiť mrkvu, ale dedko sa zabudol obuť. Babka sa ho teda spýta, prečo sa neobul. On jej odpovie, žezabudol. Vtom zistí, že má na päte niečo hnedé. Obaja začnú skúmať, čo by to mohlo byť. Nakoniec zistia, že je to hlina :-)

Iiiiiiiiii

Aj ja Tebe a všetkým prajem pekné sviatky a hlavne veľa, veľa snehu, nech sa aspoň posánkujeme, už keď nič:-)
Lepšie si asi nebudeme môcť dovoliť:-)
Tak aspoň much, much snow.