Niesom schopná ani prečítať knihu- úzkosť

Príspevok v téme: Niesom schopná ani prečítať knihu- úzkosť
Sadgirl22

ahojte,mam 22 rokov a problemz s depresiami a uzkostou.V minulosti som brala Ad,ale nic poriadne nezaberalo,iba navykove anxiolytika...Moj problem je,ako z nadpisu,ze napr.nedokazem si ani precitat knizku..ked som bola mala,stale som citala...ale teraz,citim velky vbutorny nepokoj a uzkost,ze sa mi neda sustredit na nic...najradsej by som cely den revala do vankusu...pozna to niekto? dakujem

anx

Skús vykonávať nejaký šport. To je jedno aký, nejakú fyzickú námahu.To rozpúšťa úzkosti. Alebo rob niečo pri čom sa odreaguješ. zabudneš na to.Čo ťa akoby pohltí napr sledovanie filmu, rob čo najviac to čo robíš najradšej. Na vianoce napr dopraj milé alebo súcitné nie ľutujúce slovo.

XXI

S niečim vo svojom vnútri sa nevieš zmieriť, uvoľniť sa. Ži iba tak zo dňa na deň nič neočakávaj. Minulosť nezmeníš a budúcnosť neextuje. Snaž sa vytesnovať negatívne myšlienky a pocity. Mysli na všetko z tej lepšej stránky. Časom to povolí. Príde možno iný partner, zmeniš prostrediebudeš mať nové výzvy Držím ti palce. Zmierenie a pokora je pre teba liek.

spravne

Ked ti to revanie pomaha, tak aj to je dobre. Skus sa nasilu zacitat do knizky, aj ked si myslis, ze to nepojde, mozno to pojde. Mne sa to stalo a tesila som sa. Ale mam problem prinutit sa.

Iiiiiiiiii

No, neviem, ale že by som mal po prečítaní tých min. 100 kníh úzkosti, nemôžem povedať. Môžem Ti ich tu odfotiť a dať ako dôkaz. Ty si aj bez úzkosti neprečítal ani jednu knihu, tak čo tu píšeš totálne somariny.

XXI

Môže za to táto náročná perfecionalixistická doba. Tvoje nenaplnené túžby. Porovnávanie sa s inými, neveríš si. Vdaka úzkosti sa nedá ani si veriť, lebo ochromuje tvoje myslenie. Uvoľnenému človeku ide všetko. Skús žiť akoby v živote o nič neišlo. Ved ani nejde. Ide v v ňom len o to o čo nám ide, čo pokladáme za dôležité. Ak sa nám darí super. Máme energiu do života ak nie tak príde neistota úzkosti a depresie.
Skús si hovoriť pred spaním o nič nejde na tom nezáleží, nemusím byť dokonalá mám takú istú hodnotu ako tí ostatní.