Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť brucha a hnačky

Príspevok v téme: Bolesť brucha a hnačky
Hnacky

Mam 15 rokou a neustale má boli brucho a mávam hnačky berem samé lieky raz pomahaju raz nie každe rano ak chodím do školy idem na veľku potrebu mávam niekedy zimnicu.potom sa oblečem a idem do školy v škole mi je niekedy zle ale teraz v tomnto obdoby mi je často zle mavam hnačky a zimnice a vždy idem domou išiel som k doktorke a spravila mi testy a su negativne ale predpísala mi pankreas forte a probiotika že mi dobre netravi a na vitamíny už som skúsil aj diéty a nic dúfam že tu nájdem otpovede som už v koncoch pomoc

fezo78

Dobrý deň.Ak mate záujem riešiťVaš zdravotny problém napíšte mi na email jogo78@centrum.sk S pozdravom Jozef.

Iiiiiiiiii

A ešte napísať nacht s malým N. Podstatné mená sa píšu s veľkým písmenom. Treba dávať v škole lepší pozor, aby si z nej nevyšiel ešte väčší magor, než si do nej nastúpil.
Pay attention znamená dávaj pozor, ale to Ti ešte nedošlo ani na strednej škole? Úbohé.
Alebo to bolo po Holandsky? Oni mixujú anglinu s nemčinou:-)
Sfúkol som ťa ako lacnú sviečku...

Iiiiiiiiii

Good Nacht by som ja ani v stavoch totálneho šialenstva nenapísal, Ja by som napísal: Gute Nacht. Už to s Tebou ide dole vodou, nečakal som, že to pôjde až tak rýchlo - ha, ha. Možno to s Tebou bude ešte horšie, možno lepšie (kto ho vie!). Odporúčam Ti to, aby si sa zaregistroval čím skôr pod mojim nickom a vypisoval tu naďalej o mne.
Ty vieš horšie po nemecky ako moja babka po starosloviensky.
Ty niemand, veľkým N. Blbí lidi, taky lidi...
www.youtube.com
Black or white? K tomu si sa ešte nevyjadril, kde som sa tak vyhral - ha, ha. By si niekomu ulahodil...

Kycera

@ Ľubko,
u vás doma sú všetci zdraví? Aj Ty? No, nezdá sa mi! Mal by si čo najskôr vyhľadať odbornú pomoc, lebo to Tvoje duševné zdravie nie je celkom kóšer!

@ A teraz k Tebe, chlapče!
Ak máš výsledky na gastre v poriadku, berieš aj enzýmy a stav sa Ti nezlepšil, znamená to, že sa u Teba jedná o potravinovú alergiu. Odporúčam Ti testy na celiakiu, laktózovú a histamínovú intoleranciu a ak tieto budú v poriadku, tak potom testy na potravinové alergie. Samozrejme len vtedy, ak Ti to nerobia lieky a doplnky, kt. berieš. Návšteve lekára sa nevyhneš!!! Predtým si preštuduj príbalové letáčiky.

Iiiii

A ty, Lubko, si to vážne prehnal. Toto je už trestný čin, uvedomuješ si to? Už dnes to pôjdem nahlásiť príslušným orgánom činným v trestnom konaní. Good nacht.

Iiiii

Ty ma nevytočíš, ničím, ani keby si sa poskladal do kocky, lebo mám všetko v paži, ale nie že len tak, ale reálne.
Mal by si vyhľadať odbornú pomoc, pán B., už raz som ťa nahlásil, vieš kde, pokračuješ ďalej, áno?
Keď je toto forma humoru, tak ty zmysel pre humor fakt nemáš, ani z veľkej diaľky.
A tie tvoje kvázi-pseudopravdy si môžu ľudia čítať ďalej. Nevidíš do toho, tak o tom všetkom vieš tak akurát veľký Furz.