Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muž "ťuťmák"

Príspevok v téme: Muž "ťuťmák"
aja8

Ahojte. Mam 19 rokov, som študentka vysokej školy. Zahľadela som sa do staršieho, o dosť staršieho, 52-ročného muža. Spočiatku bol ku mne veľmi milý kúpoval mi rôzne darčeky a pozornosti nemalej hodnoty. Problem je v tom, že je to veľmi plachy, prehnane mily mamičkin miláčik. Navyše pracuje v matkinej firme, kde bude čoskoro majiteľom on nakoľki matka už nevladze. Veľmi mi začína byť protivný, chcela by som tento vzťah aj ukončiť, ale luxusu, ktorý pri ňom mám, sa vzdať nechcem. Nechcem si ani nájsť nejakého chudáka, ktorý 12 hodín stojí za pokladňou na pumpe. Čo by ste robili na mojom mieste ?

osol

celebrita, naco by si sa podriadovala niekomu v klastore a potom klastor zdedi vsetko tvoje bohatstvo, nepotrebujes nikoho, par znamych sa vzdy najde a to staci k zivotu

celebrita FB

Tak mysli intenzívne na to, aby si stretla pekného, mladého a bohatého. Takého, akého chceš a hlavne: chodievaj na golf a do opery a čo ja viem, do akých barov a klubov, kde sa stretáva smotánka a splní sa ti sen. Len musíš veriť, že takého stretneš a aj stretneš.
...Ale pri bohatom mužovi vždy musí žena tak skákať ako on píska - on vo vzťahu rozkazuje, on udáva tón.
A to sa mne osobne nepáči, mne by ten luxus za to nestál, to by som nechcela, od toho radšej zostať navždy sama, ale ty si v tomto opak mňa, ty si ten typ, čo to zvládne, zmákne, lebo už vieš, že je to tak a vieš, čo chceš a ideš si za tým. Len máloktorá 19ročná z kategórie zlatokopiek sa môže pochváliť takým úlovkom, akým sa ty tu chváliš. On (ten, o ktorom píšeš) bol prvý -:)druhý bude lepší:) viac podľa tvojich predstáv :) a tretí ešte lepší :) a tak ďalej :)
...Ja som presne opačný typ ako ty. Ja chcem: aby ja som bola tá, ktorá našetrila na byt a má slušnú prácu a vo vzťahu udáva tón, nech zachránim niekoho, kto bude na mňa finančne odkázaný: bez ohľadu na jeho vzhľad, vzdelanie, záľuby, len by nesmel mať deti s inou a ideálne, aby bol kresťan: sex až po svadbe :) Lebo len taký ma bude poslúchať a sekať dobrotu. Iný nie.
...Vzhľadom na to, ako sa môj život uberá, dávam väčšiu pravdepodobnosť tomu, že splatím dlhy, našetrím na veno a vstúpim do kláštora :) :) :) tam treba dodržať poslušnosť, chudobu a čistotu. Poslušná som, chudobná som bola celý život a čistota tu je, takže radšej držať hubu a poslúchať matku predstavenú ako držať hubu a poslúchať chlapa :)

Iiiii

A inak, ďakujem za antireklamu, štatistiky neklamú, šípka ide hore.
Radšej sa staraj o ťuťmákov, ktorých máte tam, ale to je škoda reči. Keď sa niekto narodí ako kokos, tak aj umrie ako kokos.
Inak, kuráž teda máš, ale to ti bude aj tak prd platné.
Keby nebolo mňa, tak tu pokape viac ľudí, ak to mám povedať prostoreko. Treba si pomáhať.

iiiiiiiiiiii

A o čo Ti ide? Aby si mi urobil reklamu, takpovediac zlú reklamu? Ja poznám ľudí z celého sveta. Poznám koko.ov aj osobne, ale bola by urážka pre nich, keby som Teba takto nazval. Na Teba ešte vulgarizmus ani nevymysleli.

simmi92

A prečo by si takého nájsť nemohla? Pokial si budeš myslieť, že takého nenájdeš, tak potom ho ozaj nenájdeš. Musíš veriť že raz stretneš aj poriadneho muža a potom sa to aj stane. Zatiaľ si nechaj tohto kým je k tebe štedrý a to že je ťuťmák môže byť aj výhoda keďže ho môžeš ľahšie ovplyvňovať a nebude si k tebe aspoň dovolovať a chcieť po čosi.

aja8

Žiaľ, Lollka, asi máš pravdu :-(

Stále však dúfam, že nájdem bohatého muža, s ktorým zároveň bude každý deň zábavný.

Lollka

No moja zlata zlatokopky nemaju taky jednoduchy zivot ze maju aj peniaze aj chlapa ktory je fajn a pritahuje ich. Musia sa proste obetovat a tvarit sa milo, lichotit mu aj ked si o nom myslia ze je tutmak a protivi sa im. To je dan za zlatokopectvo a bezpracny zivot v luxuse.