Ahojte. Mam 19 rokov, som študentka vysokej školy. Zahľadela som sa do staršieho, o dosť staršieho, 52-ročného muža. Spočiatku bol ku mne veľmi milý kúpoval mi rôzne darčeky a pozornosti nemalej hodnoty. Problem je v tom, že je to veľmi plachy, prehnane mily mamičkin miláčik. Navyše pracuje v matkinej firme, kde bude čoskoro majiteľom on nakoľki matka už nevladze. Veľmi mi začína byť protivný, chcela by som tento vzťah aj ukončiť, ale luxusu, ktorý pri ňom mám, sa vzdať nechcem. Nechcem si ani nájsť nejakého chudáka, ktorý 12 hodín stojí za pokladňou na pumpe. Čo by ste robili na mojom mieste ?
Muž "ťuťmák"
Lenoir,
neoplývam týmto pocitom, naopak som to ja, komu ľudia "závidia"! : D
Ale ja som si našla! Kolená nemám ešte "staré" a spomínať nemusím.
Darčeky dostávam takmer denne. ; )
Ale niečo pravdy na Tvojom príspevku je : "Keď dávajú treba BRAŤ, keď bijú UTEKAŤ!" Lenže na to treba "poriadny žalúdok"! Ty ho máš aký? : )
podla mna by sisi mala splasit nejakeho prachaca s nejakou uchylkou .. ty budes domina a on bude robit co chces. to by mohlo vyhovovat obom
Ale no tak, Kýčera, len nezáviď... nech si mladá užije, keď ju ten "ťuťmák" zahŕňa darčekmi, treba brať, kým dávajú :)
Tiež si si v mladosti mala takého nájsť... aspoň by si teraz na staré kolená mala na čo spomínať.
ono to ale neni take lahke lebo ak si najdes netutmaka tak nebude debil a ak niesi fakt kvalitny material tak ti nebude davat prachy len tak a budes musiet skakat ako on zapiska.
Zdá sa, že si naozaj natrafila na "ťuťmáka"!!!!!
Má to dva dôvody :
1. zaľúbil sa do Teba - mladej, "inteligentnej, múdrej, krásnej,..."
2. zahŕňa Ťa luxusom!
Ostáva len dúfať, že si poriadne umyje oči, vyvetrá hlavu a zbadá, čo za "poklad" v Tebe má! ; )
A Ty si, cica, nájdi seberovné antonymum!!!!!
Tento svet môžeš brať s nadhľadom aj vtedy, keď nie si v kláštore. Môžeš si vytvoriť vlastný kláštor a nebudeš mať také prísne pravidlá ako by si mala tam. Treba aj trochu pomeditovať, či tam chceš ísť, či ťa Boh volá alebo nie. To je trochu aj o spiritualite, nielen o tvojej osobnej reakcii vyvolanej predošlými sklamaniami.
Si zlatokopka, co dodat..
vieščo????! skús nenápadne začať chodiť na miesta kam chodí Boris Kollár... ten vyzerá ešte "zachovalo" :-D a ked ta nabúcha budeš zabezpečená do konca života...
možno by sa mi aj podarilo zistiť do akych podnikov chodí, kedze môj kamarát je s ním v osobnom kontakte, nakoľko sa angažuje okolo politiky....chodí s ním na kávy...
takych nastastie nie je vela
aja8, na tomto fore maju ludia ine ovela zavaznejsie problemy a ty tu spamujes s tym, ze si vlastne zlatokopka a nevies, co mas od toho luxuxu robit.
To ti ani trocha nevadi, ze budes cely zivot zit z penazi niekoho iného ?
Ze budes parazit ?
Moja rada : najdi si seberovného partnera, postav sa na vlastne nohy a nerob sebe ani svojim rodicom hanbu.