Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koniec PN-ky

Príspevok v téme: Koniec PN-ky
Panda0089

Zdravim,som 1.x na PN takze nemam vela info. Chcela by som sa poradit ako to je s jej ukoncenim. Lekarka ma vypisala na PN dnes (utorok) s tym,ze v piatok by som mala prist na kontrolu. Ja by som ale chcela ist uz vo stvrtok na poobedu sluzbu do prace (15.00) . Staci ak ojdem na kontrolu stvrtok doobeda ( o den skor ako mi nakazala ) a na moje poziadanie mi zrusi v ten den PN ?

Iiiii

Áno, presne, genau, exactly tak, ako gavaríš, brother. Ja som tomu tiež najprv neveril, ale uveril som. Aj Ty uveríš. Veľmi skoro. Už len vymyslieť, že čo by ťa potešilo najviac - ha, ha.
Čo mám ja pozisťované, tak nejako veľa ľudí je na tej PN-ke. Mám pokračovať ďalej? Každý chorľavie, nikto nevie prečo...

Lubko4

Janko z okolia Vranova taktiež neveril v ukončenie PN-ky, a to len preto, že schizofrenia je nevyliečiteľné ochorenie, avšak neskôr zistil, že sa poriadne prerátal

ANGEL-DEMON

PN na 2 dni??!! nemá zmysel... zbytocne papierovačky kolo toho atd... ak mas byt PN tak minimalne tyzden... ale taka chora asi nebudes ked ti stacili 2 dni na vyzdravenie....
*
do buducna ak potrebuješ 2 dni volno tak si u doktora vybav "P" "péčko" "paragraf" to jest -priepustka na cely den... da sa v pohode dat na 2 dni po sebe... je to jednoduchsie...