Dobry den,mam 20 rokov a uz 2 roky sa trapim..hmmm..ani neviem presne ako to nazvat...po bolestivych momentoch v mojom zivote som dospela do takeho stadia,ze sa kazdy den budim unavena,s akousi divnou nervozitou,az bolestou...ktoru od rana pocitujem cely den,denno denne...ani neviem alo to spravne nazvat...skusala som brat aj Ad,ale okrem Neurolu,ktpry nechcem brat lebo viem,ze je navykovy,nemaju nijaky ucinok,max,som estw viac unavena nez zvyknem byt...:/ Velmi mi to stazuje zivot..:( Vie mi s tym niekto poradit? Dakujem..
Kazdodenna uzkost a unava
Janko z okolia Vranova pravidelne nekonzumuje psychiatrom predpísané lieky, preto ste minimálne dvaja s rovnakými ťažkosťami.
nezartuj to tu pisat....viem co manazeri supu aby vydrzali...co je to za zivot do b..ha
@detoxy To je pre deti. Profesionali davaju heroin do zily!
kup si arginin ketogranulat, citrulin, koren maca, vitamin C a magnezium 400-500mg v tablete a uvidis za tyzden...ze si ani nespomenies na take stavy
XD To so vola dospelost XD Vytaj v realnom svete XD
A kde tú úzkozť pociťuješ? Na hrudi? v podbrušku, nad pupkom?
Pýtam sa preto, lebo tam sú energetické centrá človeka možno by ti mohol niekto pomôcť čo by ti ich odblokoval.
Každopádne si myslím že sa s niečim nevieš vyrovnať,zmieriť, niečo nezvládaš a v podvedomí ťa to trápi.
Skús sa spýtať svojho vnútra čo to je. Prečo to je, čo pri tom pociťuješ? a požiadaj boha , alebo vyššiu kosmickú energiu, alebo hocičo čo to tu riadi, hocičo čomu veríš, ak niečomu veríš nech ti od toho pomôže a nech ti to pomôže prijať. Len ak to prijmeš a odpustíš tak sa ti poľaví.
si dospela
ano,som rok po rozchode,z najhorsieho vonku,ale ta uzkost zostala stale...
To musi mat za dosledok nieco, bud ta nieco trapi s cim sa nevies zmierit, hm?