Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvádzanie

Príspevok v téme: Podvádzanie
samantha_xy

Ako ste zistili, že vám je ten váš neverný ? Alebo, ako ste prišli na to, že vás už nemiluje?
Niekedy mám ten pocit a neviem či sú to len moje "halucinácie" alebo to tak je naozaj. A dosť ma to trápi. Samozrejme, že nevyvolávam žiarlivostné scény ani nič podobné. Sem tam sa ho opýtam či ma ľubi a tak, ale tiež je pravda, čo iné ako áno by mi povedal...
A čo sa týka podvádzania..neviem.. poslednú dobu príliš často sedí na facebooku bez toho aby napísal

ANGEL-DEMON

na toto je len jedino pravidlo...
"ak nie si spokojná odíd..." !
a je jedno či sa jedná o prácu, vzťah... všade toto pravidlo funguje rovnako....

poradimtiti

Jednoduche - vytvor si na FB falosny profil, daj tam foto nejakej sexice, nastav si sukromie uplne tak, aby nic neukazovalo (aby nepozeral, ci tam mas frendov a komenty a odkedy a tak, aby neprisiel na to, ze je to fiktivny profil), navrhni mu priatelstvo - najlepsie ak sa das do nejakej skupiny v ktorej je a budes tvrdit, ze sa ti pacia nejake jeho komenty, foto a pod. - aby bol dovod, preco mu navrhujes priatelstvo a potom s nim flirtuj a uvidis.

qweqweqwe

Ak to chces zistis, musis pre to nieco urobit. A to je vzdy individualne. Su urcite vzorce, ktore sa objavuju, ale toho je plny internet. Skor ti tu ludia napisu nazory na tvoju individualnu situaciu, ak by si uviedla priklady, preco si myslis, ze ta podvadza.