Nádor na mozgu? Psychika?

Príspevok v téme: Nádor na mozgu? Psychika?
Liluska6

Zdravim. Kedze som v Uk a som velmi zmatena z toho čo sa so mnou deje, chcela som sa spytat na vase nazory.
Som 20 rocna žena, robim 12tky nocne v sklade 3 dni a 3 dni mam volno. Som velky hypochonder a 3 roky som pravidelne aj nepravidelne fajčila marihuanu. Pred dvomi rokmi presne v takomto obdobi sa mi stalo ze z marihuany som dostala depersonalizaciu na asi 2 mesiace. Našťastie to ustupilo. Povedala som si ze uz nikdy nebudem fajcit ale fajcila som znovu, bez komplikacii. Potom som prisla do uk,prestala som s tym na par mesiacov. Prednedávnom som znovu zacala,ale zacala som mat strasne panicke zachvaty ze odpadnem, cela som sa roztriasla, rozdychavala velmi dlho a keze som vrlmi hypochondricky typ cloveka zacala som sa sledovat a tym som svoje zachvaty len podporila. A tak na ukludnenie som si jeden vecer povedala ze sa zhulim a sla som spať. Rano som sa zobudila ,ale citila som sa velmi divne, myslela s9m si vsak ze je to stale z marihuany. Avsak uz su tu asi 3 tyzdne a stale sa citim divne,ale viem ze depersonalizacia to nie je. Skor by som povedala , ze derealizacia..ludia mi pridu ako herci vo filme, niektore pohyby mi pridu akoby zrychlene , niektore zas spomalene, v perifernom videni take trhane, na moje nohy sa pozeram akoby z velkej vysky tak nadnesene a prave preto sa pohravam s myslienkou co ak mam nador na mozgu , raz som zacitila nieco spalene a citala som ze je to priznak nadoru tak odvtedy sledujem kazdy jeden moj nadych a ak to citim strasne sa zlaknem. Uz som si precitala strasne vela clankov o nadore na mozgu o priznakoch , ale bolesti hlavy ani zavrate ani zvracanie ani trpnutie koncatin nemam, len tie zvlastne zmiesane pocity a paranoje ,niekedy dvojite a rozmazane videnie, ale pracujem 12 hodin v stoji za pocitacom a nosim sosovky tak sa obcas presviedčam ci to nemoze byt tym. Samozrejme ze niekedy ma boli aj hlava ale tak raz za mesiac pripadne posledny den posledne hodiny v robote ked uz je toho pocitaca na mna fakt vela, ale velmi sa bojim co to zmenene vnimanie moze byt. Bola by som rada ak by sa vyjadril niekto kto uz mal derealizaciu ci to moze byt psychicke.
Dakujem vam vsetkym za pripadne vyjadrenie sa