Jelenie Cviky

Iiiii

Už som sa pustil aj do matematiky. Tieto pi.oviny som ešte neriešil. V rovnici (vlastnej) mi vyšlo, že so zvyšujúcou rýchlosťou sa reálne zvyšuje rýchlosť. Je to už na Einsteina, či ani to nie?:-)

Iiiii

Ja som o jeleních cvikoch ešte nepočul. Chodil som na štýl medveďa, celý výcvik sa začína tým, že človek musí najprv pribrať aspoň na level 100 kilo a až potom sa začína samotný výcvik. Ak má niekto menej než sto kilo, tak ho za medveďa nikto nemôže považovať. V tomto ohľade sú pravidlá nekompromisné. Čo sa týka obrany, tak tam sa nepoužíva takmer žiadna obrana - všetko sa to riadi mottom - pri.eb mi a až potom uvidíš s.ať diabla vo vzduchu. V útoku ide o priľahnutie súpera celým telom a už len mlátiť do bezvedomia. Väčšina bežných smrtelníkov nemá proti tomuto štýlu takmer žiadnu šancu, nepomôže nič, ani útoky na citlivé body, kop do gú. a tak ďalej. Ak sa medzi sebou bijú dvaja zápasníci toho istého štýlu, tak väčšinou vyhráva ten s vyššou váhou:-) Niečo ako Sumo, ale ešte o trochu horšie.

Iiiii

Jelenie cviky??? Was ist das Harvepino?:-) A to je určené aj pre ženy, či len pre mužov? A čo treba k takýmto cvikom? Treba si kúpiť parohy alebo čo?:-)